GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGp: Runda de la Jerez este amânată

Vizualizări: 10838

Conducerea MotoGP, Dorna, a decis ca prima etapă europeană să fie amânată din cauza COVID-19.

Etapa de la Jerez, Spania a fost amânată și urmează să fie reprogramată la o dată ulterioară. Este deja cea de-a cincea amânare pentru MotoGP. Etapele ce au avut de suferit până acum sunt:

-Thailanda-reprogramat din 20-22 Martie pentru 4 Octombrie

-Statele Unite ale Americii-reprogramat din 3-5 Aprilie pentru 15 Noiembrie

-Argentina-reprogramat din 17-19 Aprilie pentru 22 Noiembrie

-Qatar-clasa Mare anulată.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Totodată această amânare va afecta și prima rundă din Moto E.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Autosport.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES