More

  Latest Posts

  MotoGP: Quartararo scapă fără o leziune serioasă, în urma unui accident

  Franco Morbidelli a fost cel mai rapid în cea de-a 3-a sesiune de antrenamente de la Aragon GP, în timp ce, liderul campionatului, Fabio Quartararo, a fost dus la spital, după un accident. Sesiunea a început cu o oră mai târziu decât a fost planificat inițial, datorită temperaturilor foarte scăzute.

  Pilotul Ducati Andrea Dovizioso, a avut un incident în virajul 6, cu 18 minute rămase din FP3. Momentele dramatice nu s-au oprit însă, aici, Quartararo fiind aruncat de pe motocicleta sa Petronas Yamaha SRT, în virajul 14. Francezul a trebuit să fie recuperat de pe pistă și transportat la cel mai apropiat centru medical. Cu toate acestea, un reprezentant al echipei, a confirmat faprul că pilotul nu are niciun os rupt, în ciuda durerii puternice din șold.

  Cum sezonul ajunge încet la final, toți competitorii încearcă să își îmbunătățească performanțele. Jack Miller (Pramac), are reușit să facă un tur suficient de bun (P6), încât să îl trimiță direct în Q2, dar acest timp a fost anulat, după o încălcare a regulamentului, din timpul steagului galben. A ajuns pe locul 17.

  Maverick Vinales s-a descurcat cel mai bine, vineri, reușind să ajungă la 1m47.771s pe tur, ca mai apoi, să fie depășit cu doar 0.088 secunde, în FP3, de către Franco Morbidelli.

  În ciuda accidentului, Quartararo are un loc asigurat în Q2, după ce a ieșit pe locul 3, în ultima sesiune de antrenamente. În spatele său, s-a clasat Cal Crutchlow (LCR).

  Pol Espargaro (KTM), a fost al 3-lea în FP3, dar a ajuns pe 5 după ce s-au combinat rezultatele, venind totuși, înaintea lui Joan Mir (Suzuki) și Alex Marquez (Honda)- care își va face prima apariție în Q2, de anul acesta.

  Ultimele poziții disponibile pentru a 2-a rundă de calificări, le-au revenit lui Alex Rins, de la Suzuki și lui Aleix Espargaro, de la Aprilia.

  Etapa de la Aragon pare să fie dificilă pentru fiecare pilot, în mare parte datorită condițiilor meteo și a temperaturior scăzute.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss