More

  Latest Posts

  MotoGP: Quartararo învinge durerea și ia pole-ul

  Liderul campionatului a obținut cel de-al 10-lea pole din MotoGP, după o revenire spectaculoasă, la câteva ore după un accident periculos. Incidentul din FP3, l-a lăsat pe francez cu o rană dureroasă la șold. Deși nu are niciun os rupt, leziunea este destul de serioasă, cu toate acestea, pilotul a reușit să învingă durerea.

  Maverick Vinales a depășit recordul lui Morbidelli din FP4, ajungând pe locul 2, cu 1m47.122s pe tur. Dar a fost cu 0.046 secunde mai lent decât pilotul Yamaha SRT-Quartararo.

  Cal Crutchlow a înregistrat prima clasare în top 3, de la cea de anul trecut din US GP. În final, Morbidelli s-a trezit pe poziția a 4-a, în fața lui Miller și Joan Mir (Suzuki).

  Pilotul LCR Honda, Takaaki Nakagami, a pierdut top 6 la limită, fiind urmat de Danilo Petrucci (Ducati) și Aleix Espargaro (Aprilia). Alex Rins a reușit să rămână printre primii 10, după coliziunea fraților Pol și Aleix Espargaro.

  Cu siguranță, Andrea Dovizioso , este printre principalele victime ale GP-ului Aragon, având în vedere incidentul din antrenamente și faptul că nu a ajuns în Q2, din cauza propriilor coechipieri, Petrucci și Miller. Pilotul a avut o ieșire plină de furie, la întoarcerea la boxe- moment observat rar la acesta. El va pleca în cursă de pe locul 13.

  Brad Binder va lua start-ul de pe 14, în fața lui Iker Lecuona, urmat de Johann Zarco (Avintia) și Pramac-ul lui Francesco Bagnaia.

  Miguel Oliveira (Tech3 KTM), va pleca de pe 18. Ultimii 3 clasați, au rămas Bradley Smith (Aprilia), Tito Rabat (Avintia) și Stefan Bradl (Honda), acesta din urmă, depășind pragul de 2 secunde față de lider.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss