Latest Posts

MotoGP: proiectele eSport continuă să prospere așa cum a arătat Virtual GP! (Video)

Vizualizări: 18678

Virtual Race 2 face o istorie mai importantă și este anunțat un Prim Mare Premiu Virtual. După succesul incredibil al primei curse virtuale a MotoGP ™, a fost anunțat un al doilea eveniment și Virtual Race 2 a fost transmis duminică, 12 aprilie.

De la Marc Marquez (Repsol Honda Team) și Fabio Quartararo (Petronas Yamaha SRT) până la Danilo Petrucci (Ducati Team) și Valentino Rossi (Monster Energy Yamaha MotoGP), line-up a fost înfipt în stele și acțiunea cursei a fost încărcată pe măsură ce grila a luat pe Red Bull Ring din Austria.

Feedback despre cursele virtuale din comunitatea MotoGP ™, fani, parteneri și multe altele a continuat să crească. 29 de parteneri de difuzare au arătat evenimentul, cu titane de emisiuni sportive care arăta cursa către audiențe din întreaga lume.Parteneri precum Sky Italy, Canal + în Franța, DAZN (în Spania, Italia și DACHS), BT Sport în Marea Britanie, ServusTV în Austria și Germania, Viasat în Suedia și multe altele au arătat evenimentul în Europa, în timp ce America a primit acoperire mulțumită pe placul NBC din SUA și Fox Brazil și ESPN în America Latină. Fanii din estul Europei s-ar putea bucura de acoperire de la parteneri, inclusiv Motorsport TV Rusia, Eurosport India și Fox Asia, cu cei din Down Under acoperite de Fox Australia și TEN. SuperSport a transmis, de asemenea, evenimentul în Africa, ceea ce înseamnă a doua cursă virtuală MotoGP ™ care a ajuns din nou la fiecare continent locuit de pe Pământ – ca și primul!

Rază de acțiune și implicarea au fost, de asemenea, impresionante pe rețelele de socializare și online, cu o creștere marcată la nivel global. În jurul evenimentului au fost create 520 de bucăți de conținut digital – inclusiv transmisia completă – pentru un număr de 75 de milioane de afișări în timp ce echipele, piloții și MotoGP ™ s-au implicat. Aceasta este o creștere de 25% în comparație cu prima cursă virtuală, vizualizări video crescând de la 13 milioane la 14 milioane, iar cea de-a doua cursă în direct obținând vizualizări până la 3,2 milioane. Încă o dată, peste 2,5 milioane de interacțiuni au fost realizate și cu conținut legat de Virtual Race 2, iar fanii găsesc multe despre care să vorbească! În total, toate acestea adaugă un număr mare de 8,5 milioane de minute de conținut Virtual Race 2 vizionate – o creștere de peste o cincime.

Nu este prea mult timp să aștepți pentru a vedea mai multe acțiuni de prezentare. Duminică, 3 mai – data inițială pentru GP-ul spaniol – va fi difuzată o altă primă lume: Marele Premiu Virtual Red Bull al Spaniei.Evenimentul urmează să demonstreze solidaritatea cu și în ajutorul Carității oficiale a MotoGP ™, Two Wheels for Life, susținând eforturile lor în lupta împotriva Covid-19. Acesta va începe la ora 15:00 (GMT +2) și va vedea toate cele trei clase de Grand Prix – MotoGP ™, Moto2 ™ și Moto3 ™ – care concurează într-un eveniment online unic de trei curse.

Cele mai multe echipe de clasă pot alege fiecare pilot, cu excepția echipei Repsol Honda, care poate intra în două, deoarece sunt campioni MotoGP ™. În Moto2 ™ și Moto3 ™, zece piloți pot intra în fiecare categorie, cu dreptul de intrare dat în ordinea Campionatului în urma Marelui Premiu QNB din Qatar. Cine va fi? Toate vor fi dezvăluite pe măsură ce evenimentul se apropie…

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

YouTube video

Înscrieți-vă la orice ați lipsit de la prima și a doua ediție, inclusiv o mulțime de conținut din culise, apoi rămâneți la curent cu motogp.com, esport.motogp.com și pe social media pentru mai mult decât Red Bull Virtual Grand Prix din Spania se apropie din ce în ce mai aproape și sunt prezentate mai multe detalii.

Sursa: MotoGP World Championship
Photocredit: MotoGP World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

MotoGP World Championship

Latest Posts

Don't Miss