More

    Latest Posts

    MotoGP: Primul podium dublu pentru Suzuki din 2007

    Fabrica din Hamamatsu a avut motiv de sărbătoare în acest weekend-primul podium dublu, de la Misano din 2007. Suzuki Ecstar continuă demonstreze are un loc bine meritat în MotoGP, de această dată cu o dublă clasare pe podium, cu Alex Rins și Joan Mir. Deși nu au obținut încă o victorie în 2020, Suzuki poate râvni la titlu- Mir s-a clasat în top 3 în ultimele 3 curse.

    Joan Mir este deocamdată pe poziția a 2-a în campionat, la 8 puncte diferență de fruntaș (Fabio Quartararo). GP-ul Catalan, l-a văzut pe Mir ratând victoria la mai puțin de o secundă.

    După ce și-a dislocat umărul în calificările GP-ului Spaniol, sezonul a fost destul de complicat pentru Rins. În mod eroic a urcat pe 10 la o săptămână de la accidentare și pe 4 în Brno. În Catalunia, Rins a plecat de pe locul 13, reușind incredibilă performanța de a ajunge până pe a treia treaptă a podiumului. Dacă cei de la Suzuki reușesc își îmbunătățească performanțele din calificări, în mod clar vor obține și victorii.

    Se speculează faptul ambiția lui Rins a fost stârnită și de rezultatele lui Mir: „În cele din urmă, primul tip pe care vrei să-l învingi este coechipierul tău. Sigur că încerc și mă străduiesc să-l bat, el are un sezon bun. Cu siguranță am luptat pentru asta în ultimele curse.”

    Suzuki are din nou motive de bucurie. Mir este un aspirant la titlu, Rins a simțit din nou ce înseamnă fie pe podium, au un ritm de cursă bun, ceea ce înseamnă dacă nu vor exista alte probleme neprevăzute de natură tehnică, putem vedem echipa în top la finalul sezonului.


    Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
    Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
    Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
    With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
    Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
    Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

    Latest Posts

    Don't Miss