Latest Posts

MotoGP: Primul podium dublu pentru Suzuki din 2007

Vizualizări: 10376

Fabrica din Hamamatsu a avut motiv de sărbătoare în acest weekend-primul podium dublu, de la Misano din 2007. Suzuki Ecstar continuă demonstreze are un loc bine meritat în MotoGP, de această dată cu o dublă clasare pe podium, cu Alex Rins și Joan Mir. Deși nu au obținut încă o victorie în 2020, Suzuki poate râvni la titlu- Mir s-a clasat în top 3 în ultimele 3 curse.

Joan Mir este deocamdată pe poziția a 2-a în campionat, la 8 puncte diferență de fruntaș (Fabio Quartararo). GP-ul Catalan, l-a văzut pe Mir ratând victoria la mai puțin de o secundă.

După ce și-a dislocat umărul în calificările GP-ului Spaniol, sezonul a fost destul de complicat pentru Rins. În mod eroic a urcat pe 10 la o săptămână de la accidentare și pe 4 în Brno. În Catalunia, Rins a plecat de pe locul 13, reușind incredibilă performanța de a ajunge până pe a treia treaptă a podiumului. Dacă cei de la Suzuki reușesc își îmbunătățească performanțele din calificări, în mod clar vor obține și victorii.

Se speculează faptul ambiția lui Rins a fost stârnită și de rezultatele lui Mir: „În cele din urmă, primul tip pe care vrei să-l învingi este coechipierul tău. Sigur că încerc și mă străduiesc să-l bat, el are un sezon bun. Cu siguranță am luptat pentru asta în ultimele curse.”

Suzuki are din nou motive de bucurie. Mir este un aspirant la titlu, Rins a simțit din nou ce înseamnă fie pe podium, au un ritm de cursă bun, ceea ce înseamnă dacă nu vor exista alte probleme neprevăzute de natură tehnică, putem vedem echipa în top la finalul sezonului.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss