More

  Latest Posts

  MotoGP: Prelungirea contractului lui Dovizioso la Ducati “stă pe loc”

  Andrea Dovizioso se află în ultimul an de contract cu cei de la Ducati. Discuțiile privind prelungirea au început, dar acestea stau pe loc din cauza salariului.

  Ducati i-a oferit lui Dovizioso, un salariu ceva mai mic, asta din cauza pandemiei, dar atât el, cât și managerul său, par să fi refuzat oferta.

  Simone Battistela, managerul lui Dovi a declarat pentru Motorsport.com: “Până la acest moment, nu am primit o ofertă bună de la Ducati. Totul va depinde de apropierea, dar și de tonul celor de la Ducati. Cu alte cuvinte, procentajul pe care îl va primi Andrea din salariul ne interesează.”

  Salariul lui Dovi a crescut în ultimii ani, grație și performanțelor sale, de la 1,5 milioane de euro la 6 milioane. Totodată, exista și o variantă cum că italianul se va duce la KTM din sezonul viitor, dar acest lucru a fost dezmințit de șeful echipei austriece.

  Foto-Motorsport.com

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss