More

  Latest Posts

  MotoGP: Petrucci câștigă o cursă dramatică în Franța

  Pilotul Ducati, Danilo Petrucci, a câștigat o cursă dramatică pe ploaie, venind înaintea bobocului Alex Marquez (Honda), în timp ce rivalii la titlu, Fabio Quartararo și Joan Mir au avut probleme. A existat o scurtă întârziere în program, din cauza ploii, asta fiind prima cursă de acest fel din MotoGP, din 2018.

  Accidentul lui Rossi (care l-a lăsat în afara cursei de la început) i-a forțat pe Vinales, Mir și Espargaro să adopte manevre evazive, primii doi ieșind în afara punctelor.

  În mijlocul haosului, Dovizioso și Petrucci s-au apropiat de Miller și Quartararo, acesta cedând sub presiune, fiind prima sa cursă pe ploaie.

  Alex Rins (Suzuki), a avut o ascensiune spectaculoasă, de pe poziția a 16-a, pe locul 4. Apoi s-a apucat să îi urmărească pe piloții Ducati și în turul cu numărul 11, se află la mai puțin de o secundă în spatele lui Miller. Ambii piloți au avut însă parte de incidente, soldate cu abandon.

  Bobocul Marquez, le-a adus celor de la Honda primul podium din 2020. A trecut linia de finish pe locul 2, după ce a plecat în cursă de pe poziția a 18-a, în timp ce Pol Espargaro a completat top 3, după ce l-a depășit pe Dovizioso.

  Andrea Dovizioso a reușit să se mențină pe locul 4 deși pneul din spate nu mai făcea față, iar Johann Zarco, a terminat cursa de casă pe 5, în fața lui Miguel Oliveira.

  Takaaki Nakagami (LRC Honda), a fost al șaptelea, înaintea lui Ștefan Bradl, în timp ce Quartararo a reușit cu greu să se apere de Vinales și Mir și a rămas pe locul 9. El Diablo își extinde avantajul în campionat la 10 puncte, în fața lui Mir.

  Morbidelli, Crutchlow, Rabat și Smith, au fost printre cei care nu au reușit să treacă linia de finish.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss