More

  Latest Posts

  MotoGP: Morbidelli și Zarco domină FP2 în Catalunia

  franco morbidelli petronas yam 1

  Franco Mobidelii (Petronas SRT) a fost în fruntea clasamentului în FP2, în urma unei coliziuni, în timp ce Johann Zarco (Avintia) a fost pe locul secund, recuperând de asemenea după un incident. Morbidelli a stabilit un timp bun încă din primele 5 minute ale sesiunii, ajungând la un ritm inițial de 1m41,143s pe tur, cu motorul sau A-spec SRT Yamaha.

  Câștigătorul etapei din San Marino, și-a îmbunătățit performanța până la 1m40,573s pe tur, timp păstrat ca etalon, o mare parte din sesiune.

  Morbidelli, care a ieșit pe circuit pe pneuri medii, a trebuit se oprească cu aproximativ 25 de minute înainte de finalul sesiunii, după un incident în virajul 10.

  Vântul puternic a făcut ravagii în sesiunea precedentă de FP2 a celor din Moto3, mai mulți competitori fiind prinși pe circuit în primele 20 de minute.

  Zarco și-a distrus Ducati-ul Avintia, în virajul 5, în timp ce Ștefan Bradl de la Honda, a avut un incident în virajul 2.

  Joan Mir a încercat atace timpul lui Morbidelli schimbând pneurile cu unele soft, însă Suzuki-ul sau a fost mai lent cu 0,062s, în fnal, cu doar 8 minute rămase din FP2.

  Valentino Rossi (Yamaha), a ajuns și mai aproape, la o diferență de 0,002s de Morbidelli.

  Turul următor, a fost dominat de Mir, care a reușit ajungă la 1m40,441s, luând prima poziție.

  Brad Binder de la KTM a fost primul care a reușit atace timpul lui Fabio Quartararo din FP1, însă domnia nu a ținut mult, deoarece au intervenit Zarco și Morbidelli.

  Ziua de vineri, a fost încheiată cu Franco Morbidelli în funtea grilei, la 1m39,789s pe tur, înaintea rider-ului de la Ducati, care a fost mai lent cu 0,109s.

  Top 3 a fost completat de Binder, iar Maverick Vinales aterminat sesiunea pe 4, înaintea lui Takaaki Nakagami, astfel 3 motoare din 2019 au ocupat poziții printre primii 5.

  Mir a căzut până pe locul 6, înaintea colegului Espargaro, în timp ce Alex Marquez (Honda), Rossi și Suzuki-ul lui Alex Rins au completat top 10.

  O problemă apărută târziu în sesiune pentru Quartaro, nu i-a permis mai intre pe circuit, așadar a rămas pe locul 14.

  FP2 s-a dovedit a fi dificil pentru cei de la Ducati, Jack Miller (Pramac) a rămas pe 11, iar Andrea Dovizioso la 1,3s în spatele liderului, a ajuns pe 18. Francesco Bagnaia a fost al 20-lea pe grila, iar Danilo Petrucci, a preluat poziția cu numărul 22.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss