Latest Posts

MotoGP: Morbidelli și Zarco domină FP2 în Catalunia

Vizualizări: 13655

MotoGP: Morbidelli și Zarco domină FP2 în Catalunia

Franco Mobidelii (Petronas SRT) a fost în fruntea clasamentului în FP2, în urma unei coliziuni, în timp ce Johann Zarco (Avintia) a fost pe locul secund, recuperând de asemenea după un incident. Morbidelli a stabilit un timp bun încă din primele 5 minute ale sesiunii, ajungând la un ritm inițial de 1m41,143s pe tur, cu motorul sau A-spec SRT Yamaha.

Câștigătorul etapei din San Marino, și-a îmbunătățit performanța până la 1m40,573s pe tur, timp păstrat ca etalon, o mare parte din sesiune.

Morbidelli, care a ieșit pe circuit pe pneuri medii, a trebuit se oprească cu aproximativ 25 de minute înainte de finalul sesiunii, după un incident în virajul 10.

Vântul puternic a făcut ravagii în sesiunea precedentă de FP2 a celor din Moto3, mai mulți competitori fiind prinși pe circuit în primele 20 de minute.

Zarco și-a distrus Ducati-ul Avintia, în virajul 5, în timp ce Ștefan Bradl de la Honda, a avut un incident în virajul 2.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Joan Mir a încercat atace timpul lui Morbidelli schimbând pneurile cu unele soft, însă Suzuki-ul sau a fost mai lent cu 0,062s, în fnal, cu doar 8 minute rămase din FP2.

Valentino Rossi (Yamaha), a ajuns și mai aproape, la o diferență de 0,002s de Morbidelli.

Turul următor, a fost dominat de Mir, care a reușit ajungă la 1m40,441s, luând prima poziție.

Brad Binder de la KTM a fost primul care a reușit atace timpul lui Fabio Quartararo din FP1, însă domnia nu a ținut mult, deoarece au intervenit Zarco și Morbidelli.

Ziua de vineri, a fost încheiată cu Franco Morbidelli în funtea grilei, la 1m39,789s pe tur, înaintea rider-ului de la Ducati, care a fost mai lent cu 0,109s.

Top 3 a fost completat de Binder, iar Maverick Vinales aterminat sesiunea pe 4, înaintea lui Takaaki Nakagami, astfel 3 motoare din 2019 au ocupat poziții printre primii 5.

Mir a căzut până pe locul 6, înaintea colegului Espargaro, în timp ce Alex Marquez (Honda), Rossi și Suzuki-ul lui Alex Rins au completat top 10.

O problemă apărută târziu în sesiune pentru Quartaro, nu i-a permis mai intre pe circuit, așadar a rămas pe locul 14.

FP2 s-a dovedit a fi dificil pentru cei de la Ducati, Jack Miller (Pramac) a rămas pe 11, iar Andrea Dovizioso la 1,3s în spatele liderului, a ajuns pe 18. Francesco Bagnaia a fost al 20-lea pe grila, iar Danilo Petrucci, a preluat poziția cu numărul 22.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss