More

  Latest Posts

  MotoGP – Marquez lider în FP1

  Marc Marquez a dat startul în Argentina cu cel mai rapid timp al primei sesiuni de antrenamente într-o prestanţă dominantă.

  Marquez a avut un timp de 1m 39.827s, la 0.353s mai rapid decât timpul depus de Jack Miller pentru Pramac. Miller a luat pole-ul în Argentina anul trecut.

  Cal Crutchlow a luat locul trei pentru LCR în urma accidentării sale iar Franco Morbidelli a luat locul patru pentro Petronas Yamaha.

  Andrea Iannone a impresionat pentru Aprilia cu un loc cinci urmat de Johann Zarco în P6 pentru Red Bull KTM. În ciuda unui loc doi realizat mai devreme în sesiune, Andrea Dovizioso a terminat odar pe şapte pentru Ducati.

  Fabio Quartararo a terminat pe opt pe a doua motocicletă Petronas Yamaha cu Alex Rins pentru Suzuki şi Valentino Rossi pentru Monster Yamaha completând top 10-ul.

  Takaaki Nakagami a ratat la limită top 10-ul pentru LCR Honda, la doar 0.030s mai lent. Imediat în spatele său Pol Espargaro, pilot Red Bull KTM şi-a învins fratele, pe Aleix Espargaro, pilot Aprilia. Cei doi terminând pe 12 şi pe 13 respectiv.

  Jorge Lorenzo a luat locul 14 pentru Repsol Honda, la 1.5s mai lent decât colegul său de echipă, Marquez – pilotul continuând să se adapteze la noua sa motocicletă în urma fracturii de coastă pe care a suferit-o la prima cursă a sezonului din Qatar.

  Maverick Vinales a avut şi el un start de weekend slab terminând doar pe 18 pentru Yamaha, la aproape 2 secunde mai lent decât liderul.

  Joan Mir şi Danilo Petrucci au avut parte de incidente şi au terminat pe 19 şi pe 20 respectiv.

  Foto-credit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss