Latest Posts

MotoGP: Marele Premiu al Portugaliei: Rezultatele complete ale antrenamentelor de vineri.

Vizualizări: 14451

Cea de-a cincea etapă a sezonului 2022 de MotoGP a debutat pe un circuit internațional Algarve International Circuit umed pentru Marele Premiu al Portugaliei, cu Honda dominând ziua.

O sesiune FP1 umedă a fost condusă de sextuplul campion mondial Marc Marquez, care l-a devansat pe Joan Mir de la Suzuki cu aproape patru zecimi de secundă. Timpii pe tur s-au îmbunătățit pe parcursul primei sesiuni de 45 de minute, pe măsură ce piloții au devenit mai încrezători în condițiile de umiditate, Marc Marquez fiind cel care a condus cu un timp de 1m50,666s.

MotoGP, Portugaliei

Colegul de grajd de la Honda, Takaaki Nakagami, a fost surprins de condiții și a suferit o căzătură rapidă la virajul 9 la stânga – deși a scăpat nevătămat. Jack Miller de la Ducati și Luca Marini de la VR46 au fost, de asemenea, surprinși de condiții și au suferit căzături. În condițiile în care ploaia mai puternică a afectat FP2, turul lui Marc Marquez din FP1 avea să-l mențină în fruntea clasamentului combinat.

Dar colegul său de echipă Pol Espargaro a fost cel care a ocupat primul loc în clasamentul individual al FP2 cu o diferență considerabilă de șase zecimi de secundă. A mai avut loc o altă căzătură puternică în virajul 9, de data aceasta pentru pilotul VR46 Marco Bezzecchi, în timp ce Francesco Bagnaia de la Ducati a căzut de pe motocicletă în virajul 3.

Acesta din urmă a fost văzut după aceea adunând un pumn de pietriș, pe care îl va duce la comisia de siguranță a piloților din această seară pentru a discuta despre dimensiunea pietrelor și problema pe care o cauzează în ceea ce privește siguranța.

Rezultatele prima Sesiunea de Antrenamente Libere:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

MotoGP, Portugaliei

Rezultatele celei de-a doua Sesiunea de Antrenamente Libere:

MotoGP, Portugaliei

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss