GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP: Marele Premiu al Portugaliei: Rezultatele complete ale antrenamentelor de vineri.

MotoGP, Portugaliei
Vizualizări: 13606

Cea de-a cincea etapă a sezonului 2022 de MotoGP a debutat pe un circuit internațional Algarve International Circuit umed pentru Marele Premiu al Portugaliei, cu Honda dominând ziua.

O sesiune FP1 umedă a fost condusă de sextuplul campion mondial Marc Marquez, care l-a devansat pe Joan Mir de la Suzuki cu aproape patru zecimi de secundă. Timpii pe tur s-au îmbunătățit pe parcursul primei sesiuni de 45 de minute, pe măsură ce piloții au devenit mai încrezători în condițiile de umiditate, Marc Marquez fiind cel care a condus cu un timp de 1m50,666s.

MotoGP, Portugaliei

Colegul de grajd de la Honda, Takaaki Nakagami, a fost surprins de condiții și a suferit o căzătură rapidă la virajul 9 la stânga – deși a scăpat nevătămat. Jack Miller de la Ducati și Luca Marini de la VR46 au fost, de asemenea, surprinși de condiții și au suferit căzături. În condițiile în care ploaia mai puternică a afectat FP2, turul lui Marc Marquez din FP1 avea să-l mențină în fruntea clasamentului combinat.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Dar colegul său de echipă Pol Espargaro a fost cel care a ocupat primul loc în clasamentul individual al FP2 cu o diferență considerabilă de șase zecimi de secundă. A mai avut loc o altă căzătură puternică în virajul 9, de data aceasta pentru pilotul VR46 Marco Bezzecchi, în timp ce Francesco Bagnaia de la Ducati a căzut de pe motocicletă în virajul 3.

Acesta din urmă a fost văzut după aceea adunând un pumn de pietriș, pe care îl va duce la comisia de siguranță a piloților din această seară pentru a discuta despre dimensiunea pietrelor și problema pe care o cauzează în ceea ce privește siguranța.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Rezultatele prima Sesiunea de Antrenamente Libere:

MotoGP, Portugaliei

Rezultatele celei de-a doua Sesiunea de Antrenamente Libere:

MotoGP, Portugaliei

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES