More

  Latest Posts

  MotoGP Malaezia: Victoria ar fi greu de realizat la Sepang, spune Marquez

  Pilotul Repsol Honda, Marc Marquez spune că Andrea Dovizioso va fi foarte greu de învins la Sepang.

  Marc Marquez țintește un rezultat pe podium în primul rând pentru Marele Premiu MotoGP al Malaeziei de la Sepang, fiind de părere că o victorie ar fi greu de realizat.

  Pilotul Repsol Honda a fost al treilea în clasamentul general pentru antrenamentele de vineri, cu un tur de 1m59.701s, terminând în spatele pilotului Suzuki, Alex Rins, și a lui Andrea Dovizioso pentru Ducati.

  Marquez a fost la doar 0.093s mai încet decât Rins, dar spune că pilotul Ducati, Dovizioso, a setat un standard clar la Sepang. Totuși, este de asemenea de părere că Valentino Rossi și câștigătorul de la Phillip Island, Maverick Vinales, piloții Yamaha, sunt și ei foarte puternici weekend-ul acesta.

  „Astăzi am avut multe momente și poate că trebuie să ne uităm la date pentru că am fost singurul pilot cu hard pe față, poate era prea tare. Apoi în ultima parte, când am pus pneul celălalt, a fost mai bine și asta este cel mai important.

  „Întotdeauna ne uităm la calendar și verificăm ce piste putem ataca, iar asta nu este una dintre pistele bune pentru noi, deci lupta va fi pentru podim aici.

  „Este adevărat că Dovizioso este mai rapid decât toată lumea, are un ritm foarte bun și are și un stil foarte bun, dar va trebui să încercăm să fim competitivi, cu aceeași viteză, dar într-un alt fel.

  „Suzuki-ul merge bine iar motocicleta este gata să se lupte pentru titlu. Ambii merg foarte bine încă din Aragon. Au front foarte bun, poate slăbiciunea lor este viteza de top, accelerația este foarte bună.

  „Yamaha sunt foarte competitivi iar Valentino a pus pneul nou, deci a fost foarte rapid. Este clar că au făcut un pas înainte, ambele Yamaha merg foarte bine.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss