Latest Posts

MotoGP-Malaezia Rossi: Motocicleta „mai bună” în testare a fost „destul de diferită”

Vizualizări: 15904

„Am folosit o motocicletă destul de diferită de cea de la testarea din Februarie, iar senzția este mai bună” – Valentino Rossi, Marele Premiu MotoGP al Malaeziei.

Valentino Rossi a fost în frunte pentru Yamaha în lupta zilei, terminând sesuinea de antrenamente de vineri cu al patrulea cel mai rapid timp în Malaezia.

Imediat în urma victoriei Yamaha reușită de Maverick VInales la Phillip Island, Rossi a început weekend-ul din Sepang pe locul doi în prima sesiune, fiind mai lent doar decât Andrea Dovizioso pentru Ducati.

Italianul a condus în a doua sesiune de antrenamente, iar, în ciuda faptului că nu și-a îmbunătățit timpul din FP1, a rămas în frunte până motocicletele au fost echipate cu pneuri noi în ultimele minute.

Cu toate că și Rossi și-a pus pneu soft pe spate spre sfârșit, a fost doar cu o fracțiune de secundă mai rapid decât pe medium, fiind relegat până pe poziția a șaptea în sesiune. Totuși, timpul de dimineață al lui Rossi a fost suficient de bun pentru un loc patru per total. (+0.159s).

„Prima zi este pozitivă pentru noi, pentru că am fost destul de rapid de dimineață, și după-amiază de asemenea,” spune Rossi, pilot care a încercat toate cele trei tipuri de pneu spate după-amiaza aceasta, plus pneu față medium și soft.
„După ce am verificat datele din Phillip Island, am lucrat din greu să facem setup-ul motocicletei, am îmbunătățit tracțiunea, în special pentru pneul spate.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Prima impresie este pozitivă, pentru că am fost bun în turul rapid, dar ritmul nu a fost nici el prea rău. Este doar vineri, vom vedea, dar startul nu a fost rău, iar acum trebuie să ne concentrăm, în special pe selecția de pneuri, pentru că este foarte deschisă atât pentru spate cât și pentru față.

„De asemenea, va trebui să așteptăm să vedem vremea, să sperăm că va rămâne uscat, în special pentru duminică.

„Am folosit o motocicletă destul de diferită de cea de la testarea din februarie, iar senzația este mai bună.

„Deci este bine, după Phillip Island suntem puternici și aici. Maverick este rapid. Deci asta este foarte pozitiv pentru motocicletă și pentru echipă.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss