More

  Latest Posts

  MotoGP-Malaezia Rossi: Motocicleta „mai bună” în testare a fost „destul de diferită”

  „Am folosit o motocicletă destul de diferită de cea de la testarea din Februarie, iar senzția este mai bună” – Valentino Rossi, Marele Premiu MotoGP al Malaeziei.

  Valentino Rossi a fost în frunte pentru Yamaha în lupta zilei, terminând sesuinea de antrenamente de vineri cu al patrulea cel mai rapid timp în Malaezia.

  Imediat în urma victoriei Yamaha reușită de Maverick VInales la Phillip Island, Rossi a început weekend-ul din Sepang pe locul doi în prima sesiune, fiind mai lent doar decât Andrea Dovizioso pentru Ducati.

  Italianul a condus în a doua sesiune de antrenamente, iar, în ciuda faptului că nu și-a îmbunătățit timpul din FP1, a rămas în frunte până motocicletele au fost echipate cu pneuri noi în ultimele minute.

  Cu toate că și Rossi și-a pus pneu soft pe spate spre sfârșit, a fost doar cu o fracțiune de secundă mai rapid decât pe medium, fiind relegat până pe poziția a șaptea în sesiune. Totuși, timpul de dimineață al lui Rossi a fost suficient de bun pentru un loc patru per total. (+0.159s).

  „Prima zi este pozitivă pentru noi, pentru că am fost destul de rapid de dimineață, și după-amiază de asemenea,” spune Rossi, pilot care a încercat toate cele trei tipuri de pneu spate după-amiaza aceasta, plus pneu față medium și soft.
  „După ce am verificat datele din Phillip Island, am lucrat din greu să facem setup-ul motocicletei, am îmbunătățit tracțiunea, în special pentru pneul spate.

  „Prima impresie este pozitivă, pentru că am fost bun în turul rapid, dar ritmul nu a fost nici el prea rău. Este doar vineri, vom vedea, dar startul nu a fost rău, iar acum trebuie să ne concentrăm, în special pe selecția de pneuri, pentru că este foarte deschisă atât pentru spate cât și pentru față.

  „De asemenea, va trebui să așteptăm să vedem vremea, să sperăm că va rămâne uscat, în special pentru duminică.

  „Am folosit o motocicletă destul de diferită de cea de la testarea din februarie, iar senzația este mai bună.

  „Deci este bine, după Phillip Island suntem puternici și aici. Maverick este rapid. Deci asta este foarte pozitiv pentru motocicletă și pentru echipă.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss