Latest Posts

MotoGP: KTM încheie cele două zile de teste

Vizualizări: 10123

Prima echipă ce a testat după ce s-au mai relaxat restricțiile a fost KTM, testele având loc pe “terenul de acasă”, circuitul Red Bull Ring, Austria.

Testele au durat două zile, ele fiind unele private, iar piloții prezenți au fost Pol Espargaro și Dani Pedrosa.

Pol Espargaro a declarat pentru Motorsport.com: “Nu cred că am mai avut o asemenea pauză de când nu m-am urcat pe motor, în special unul de competiție, așa că mi-a fost un pic cam greu să îmi reintru în ritm, dar după mai multe tururi, am început să îmi revin la ritmul normal. A fost excelent că am revenit înapoi la acțiune și chiar am simțit asta destul de bine, multe fețe la boxe fiind vesele. Din punct de vedere tehnic, am făcut câteva modificări. Prioritatea principală a fost aceea de a mă readapta cu motocicleta, dar am reușit să aduc și multe informații pentru echipă și asta a fost interesant. Vremea bună ne-a ajutat să ne jucăm cu motocicleta și am adus îmbunătățiri la șasiu și electronică. Sunt foarte bucuros și abia aștept prima cursă din sezon.”

Și Aprilia urmează să aibă o sesiune de teste, dar momentan nu se știe data când aceasta va avea loc.

Foto-Motorsport.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss