GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP: KTM dezminte zvonurile legate de transferul lui Dovizioso la echipă

Vizualizări: 10641

În aceste zile, prin paddock-ul MotoGP rula un zvon cum că italianul Andrea Dovizioso ar urma să concureze pentru KTM din 2021. În cele din urmă, conducerea echipei austriece a dezmințit tot.

Șeful echipei KTM, Pit Beirer a declarat pentru Motorsport.com: “Este o perioadă dificilă pentru a schimba piloții, deoarece nu sunt curse și nici nu putem determina evoluția piloților, dar și a motoarelor. În același timp, nu putem aștepta la infinit. Noi deja negociem prelungirea contractelor pentru piloții noștri.”

Totodată, el a afirmat că au apărut oferte pentru Pol Espargaro, dar Pit insistă ca toții piloții să rămână la echipă: “Este normal pentru mine că să aud propuneri, dar sunt foarte optimist, legat de dorința mea de a păstra aceiași oameni. Un înlocuitor pentru Pol? Dacă vrei să ai succes cu un Plan A, tu nu trebuie să îți consumi energia pe un Plan B. Eu acum sunt focusat să continui cu cei patru piloți pe care îi avem. În aceste timpuri, familia trebuie să fie împreună. Eu sper că vom reînnoi contractele lui Pol și Brad până la prima cursă.”

Cei de la KTM au 4 piloți ce sunt împărțiți la două echipe: Pol Espargaro și Brad Binder-echipa principală respectiv Miguel Oliveira și Iker Lecuona la Tech 3.

Foto-Motorsport.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES