More

  Latest Posts

  MotoGP: KTM dezminte zvonurile legate de transferul lui Dovizioso la echipă

  În aceste zile, prin paddock-ul MotoGP rula un zvon cum că italianul Andrea Dovizioso ar urma să concureze pentru KTM din 2021. În cele din urmă, conducerea echipei austriece a dezmințit tot.

  Șeful echipei KTM, Pit Beirer a declarat pentru Motorsport.com: „Este o perioadă dificilă pentru a schimba piloții, deoarece nu sunt curse și nici nu putem determina evoluția piloților, dar și a motoarelor. În același timp, nu putem aștepta la infinit. Noi deja negociem prelungirea contractelor pentru piloții noștri.”

  Totodată, el a afirmat că au apărut oferte pentru Pol Espargaro, dar Pit insistă ca toții piloții să rămână la echipă: „Este normal pentru mine că să aud propuneri, dar sunt foarte optimist, legat de dorința mea de a păstra aceiași oameni. Un înlocuitor pentru Pol? Dacă vrei să ai succes cu un Plan A, tu nu trebuie să îți consumi energia pe un Plan B. Eu acum sunt focusat să continui cu cei patru piloți pe care îi avem. În aceste timpuri, familia trebuie să fie împreună. Eu sper că vom reînnoi contractele lui Pol și Brad până la prima cursă.”

  Cei de la KTM au 4 piloți ce sunt împărțiți la două echipe: Pol Espargaro și Brad Binder-echipa principală respectiv Miguel Oliveira și Iker Lecuona la Tech 3.

  Foto-Motorsport.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss