More

  Latest Posts

  MotoGP: Jorge Lorenzo despre niciun wildcard în 2020, „chiar mi-am dorit să o fac”

  De cinci ori Campion Mondial a discutat despre faptul că nu-și poate face revenirea cu Yamaha la Marele Premiu al Cataloniei din 2020. Monster Energy Yamaha a șocat lumea MotoGP când a anunțat campionul mondial de cinci ori Jorge Lorenzo drept noul lor pilot de teste, la doar câteva luni după ce și-a anunțat retragerea. De îndată ce vestea a fost publicată, o singură întrebare a fost pe buzele tuturor: va face Lorenzo o apariție cu wildcard? ? Această întrebare a primit un răspuns la începutul lunii martie, când Yamaha și Lorenzo au anunțat că vor concura ca wildcard la Marele Premiu al Cataloniei din 2020.

  Cu toate acestea, din cauza pandemiei corona virusului, wildcard-urile nu vor fi permise să intre în cursă în 2020, dar, în timpul Instagram Live de la MotoGP cu spaniolul, în urma victoriei sale la Marea Britanie a Marelui Premiu Virtual, duminică, Lorenzo a recunoscut că este de fapt „puțin ușurat” că nu își va reveni la Yamaha oficial în circumstanțele actuale. Este clar că Lorenzo este disperat să-și revină la curse cu producătorul care l-a ajutat să câștige cele trei titluri de clasă premieră, dar numai atunci când simte că poate fi competitiv.

  Lorenzo 1

  „Au decis că wildcardurile nu vor participa”, a spus tânăra de 33 de ani. „Dintr-o parte, sunt trist pentru că mi-am dorit cu adevărat să fac această cursă, dar, din cealaltă parte, sunt puțin ușurat, deoarece fără teste înainte de acea cursă, nu cred că aș fi reușit să fiu foarte competitiv”. Așadar, nu cred că ar fi fost o idee bună să mergem direct pe pista de curse într-un weekend de cursă și să încercăm să facem un wildcard și să fim competitivi. Nu cred că acest lucru ar putea fi posibil. Așadar, sunt trist pentru că am vrut să o fac într-un mod bun și corect, încercând și simțindu-mă bine cu motocicleta înainte de a concura. Dar din cealaltă parte, poate este mai bine să o facem așa.

  „Pentru moment, vreau să înțeleg când va fi următorul test. Yamaha studiază unde și când va fi următorul test. Am văzut cealaltă zi că KTM testează în Spielberg așa că sperăm că, cât mai curând posibil, putem avea un test, poate în Motegi sau pe o altă pista. Sper foarte mult să testez pentru că m-am distrat foarte mult cu motocicleta mea în Sepang, au fost câteva zile foarte frumoase cu echipa mea și abia aștept să o fac”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss