GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP: Jorge Lorenzo despre niciun wildcard în 2020, „chiar mi-am dorit să o fac”

Vizualizări: 9966

De cinci ori Campion Mondial a discutat despre faptul că nu-și poate face revenirea cu Yamaha la Marele Premiu al Cataloniei din 2020. Monster Energy Yamaha a șocat lumea MotoGP când a anunțat campionul mondial de cinci ori Jorge Lorenzo drept noul lor pilot de teste, la doar câteva luni după ce și-a anunțat retragerea. De îndată ce vestea a fost publicată, o singură întrebare a fost pe buzele tuturor: va face Lorenzo o apariție cu wildcard? ? Această întrebare a primit un răspuns la începutul lunii martie, când Yamaha și Lorenzo au anunțat că vor concura ca wildcard la Marele Premiu al Cataloniei din 2020.

Cu toate acestea, din cauza pandemiei corona virusului, wildcard-urile nu vor fi permise să intre în cursă în 2020, dar, în timpul Instagram Live de la MotoGP cu spaniolul, în urma victoriei sale la Marea Britanie a Marelui Premiu Virtual, duminică, Lorenzo a recunoscut că este de fapt „puțin ușurat” că nu își va reveni la Yamaha oficial în circumstanțele actuale. Este clar că Lorenzo este disperat să-și revină la curse cu producătorul care l-a ajutat să câștige cele trei titluri de clasă premieră, dar numai atunci când simte că poate fi competitiv.

MotoGP: Jorge Lorenzo despre niciun wildcard în 2020, „chiar mi-am dorit să o fac”

„Au decis că wildcardurile nu vor participa”, a spus tânăra de 33 de ani. „Dintr-o parte, sunt trist pentru că mi-am dorit cu adevărat să fac această cursă, dar, din cealaltă parte, sunt puțin ușurat, deoarece fără teste înainte de acea cursă, nu cred că aș fi reușit să fiu foarte competitiv”. Așadar, nu cred că ar fi fost o idee bună să mergem direct pe pista de curse într-un weekend de cursă și să încercăm să facem un wildcard și să fim competitivi. Nu cred că acest lucru ar putea fi posibil. Așadar, sunt trist pentru că am vrut să o fac într-un mod bun și corect, încercând și simțindu-mă bine cu motocicleta înainte de a concura. Dar din cealaltă parte, poate este mai bine să o facem așa.

„Pentru moment, vreau să înțeleg când va fi următorul test. Yamaha studiază unde și când va fi următorul test. Am văzut cealaltă zi că KTM testează în Spielberg așa că sperăm că, cât mai curând posibil, putem avea un test, poate în Motegi sau pe o altă pista. Sper foarte mult să testez pentru că m-am distrat foarte mult cu motocicleta mea în Sepang, au fost câteva zile foarte frumoase cu echipa mea și abia aștept să o fac”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES