Latest Posts

MotoGP: Jack Miller face pasul la echipa de uzină Ducati

Vizualizări: 10371

Este oficial! Australianul Jack Miller face mutarea la echipa mare a celor de la Ducati din 2021.

Contractul este pentru 2021, dar are o opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Jack Miller“Este o mare onoare pentru mine că pot să îmi continui cariera în MotoGP alături de Ducati. Iar cu acest motiv, vreau să le mulțumesc tuturor celor din conducerea echipei pentru încrederea oferită, dar și pentru această oportunitate. Abia aștept să concurez în acest an. Totodată sunt foarte pregătit pentru 2021 atunci când voi rula pentru echipa de uzină Ducati.”

Claudio Domenicalli, CEO Ducati: “Noi suntem convins că Jack are toate aptitudinile necesare pentru a concura la echipa noastră și totodată este capabil să lupte pentru poziții fruntașe în fiecare cursă. Este un pas mare pentru el și noi îi vom oferi tot suportul nostru”.

Australianul a debutat în MotoGP în 2015 alături de LCR Honda. Anul următor a obținut prima sa victorie cu Marc VDS pe “templul vitezei”, Assen. Din 2018 a trecut la cei de la Pramac Ducati Racing, în 2019 obținând 5 clasări pe podium cu ei și termină sezonul pe locul 8 la general.

Foto-Facebook-Jack Miller

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

https://gp24.ro

Latest Posts

Don't Miss