GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP: Jack Miller e tot mai aproape de un transfer la Ducati

Vizualizări: 10964

Pilotul australian Jack Miller are șanse din ce în ce mai mari să facă mutarea la echipa de uzină Ducati din 2021.

Australianul concurează pe un Ducati din 2018 de când s-a mutat la echipa satelit, Pramac Racing.

Cum mulți piloți deja și-au prezentat planurile, cei de la Ducati vor să îl aducă pe Jack la echipa mare din sezonul 2021.

Șeful echipei Ducati, Davide Tardozzi: “Până acum, noi ne gândim să îl aducem pe Jack la echipa de uzină. Este clar că noi trebuie cumva să ne adaptăm la situație, deoarece piloții ce ni se alătură la echipa mare, vor fi doi noi piloți ce se vor alătura altor două nume ce deja sunt în echipă. Jack a mers foarte bine, cel puțin spre finalul sezonului, astfel noi ne-am gândit că transferul său ar putea fi ceva ce se poate face. Noi discutăm deja în interiorul echipei despre asta, dar vorbim și cu Jack legat de mutare. Dar până acum, încă nu s-a luat vreo decizie. Noi suntem foarte aproape să luăm o decizie legată de Jack, dar încă nu s-a stabilit ceva.”

Jack Miller a încheiat sezonul 2019 pe locul 8, el reușind să obțină 5 clasări pe podium.

Foto-Autosport.com

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES