More

  Latest Posts

  MotoGP: Jack Miller e tot mai aproape de un transfer la Ducati

  Vizualizări: 5076

  Pilotul australian Jack Miller are șanse din ce în ce mai mari să facă mutarea la echipa de uzină Ducati din 2021.

  Australianul concurează pe un Ducati din 2018 de când s-a mutat la echipa satelit, Pramac Racing.

  Cum mulți piloți deja și-au prezentat planurile, cei de la Ducati vor să îl aducă pe Jack la echipa mare din sezonul 2021.

  Șeful echipei Ducati, Davide Tardozzi: “Până acum, noi ne gândim să îl aducem pe Jack la echipa de uzină. Este clar că noi trebuie cumva să ne adaptăm la situație, deoarece piloții ce ni se alătură la echipa mare, vor fi doi noi piloți ce se vor alătura altor două nume ce deja sunt în echipă. Jack a mers foarte bine, cel puțin spre finalul sezonului, astfel noi ne-am gândit că transferul său ar putea fi ceva ce se poate face. Noi discutăm deja în interiorul echipei despre asta, dar vorbim și cu Jack legat de mutare. Dar până acum, încă nu s-a luat vreo decizie. Noi suntem foarte aproape să luăm o decizie legată de Jack, dar încă nu s-a stabilit ceva.”

  Jack Miller a încheiat sezonul 2019 pe locul 8, el reușind să obțină 5 clasări pe podium.

  Foto-Autosport.com

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss