Latest Posts

MotoGP India: Bezzecchi a obținut Pole Position-ul

Vizualizări: 9219

MotoGP India: Marco Bezzecchi obține pole position în primul Mare Premiu al Indiei de MotoGP. Toți cei trei pretendenți la titlu termină pe prima linie.

Marco Bezzecchi în fața lui Jorge Martin și Francesco Bagnaia – cei trei piloți Ducati care luptă pentru titlul de campion mondial de MotoGP 2023 se află pe prima linie a grilei de start a Marelui Premiu al Indiei. Honda este surprinzător de puternică și îi plasează pe Joan Mir și Marc Marquez pe rândul doi. Brad Binder a avut ghinionul de a abandona în Q1, iar Stefan Bradl a fost al 21-lea pe grilă.

MotoGP, India, Bezzecchi

Iată cum a decurs Q1 la GP-ul Indiei:
În prima ieșire, Brad Binder preia conducerea în fața lui Raul Fernandez, Franco Morbidelli și Augusto Fernandez. După schimbarea pneurilor, timpii se prăbușesc. Brad Binder este retrogradat pe locul cinci de Raul Fernandez, Alex Marquez, Fabio Di Giannantonio și Takaaki Nakagami. Starul de la KTM reușește să-l prindă pe Takaaki Nakagami, în ultimul tur atacă cel mai bun timp, dar, ca și vineri, este încetinit de steagurile galbene.

Alex Marquez s-a accidentat în virajul 5, s-a prăbușit la pământ, a trebuit să fie susținut de un arbitru la ieșirea din zona de ieșire, a fost dus la centrul medical și nu a mai putut participa la calificări. Alex Marquez avansează totuși în Q2 împreună cu Raul Fernandez. Fabio Di Giannantonio, Brad Binder și Takaaki Nakagami trebuie să se mulțumească cu pozițiile 13-15 de pe grilă. Jack Miller conduce pe a șasea linie a grilei de start alături de Franco Morbidelli și Augusto Fernandez. În spatele lor se află Miguel Oliveira, Pol Espargaro și Stefan Bradl. A 22-a și ultima poziție de start îi revine lui Michele Pirro.

MotoGP, India, Bezzecchi

Acesta a fost Q2 pe circuitul internațional Buddh:
Marc Marquez a căzut în al doilea tur rapid în virajul trei, extrem de lent. Dar el este capabil să continue sesiunea imediat. Între timp, Jorge Martin a fost în fruntea clasamentului, urmat de Marco Bezzecchi, Luca Marini și Maverick Vinales.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În confruntarea finală:
Marco Bezzecchi a fost primul care l-a detronat pe Jorge Martin de pe primul loc, el fiind cu două zecimi de secundă mai rapid decât spaniolul. Jorge Martin încearcă din nou să contraatace, dar nu poate reduce diferența decât la 43 de miimi de secundă. Marco Bezzecchi se află acum în Pole Position, alături de el Jorge Martin și Francesco Bagnaia vor lua startul în cursa din India.

MotoGP, India, Bezzecchi

Rândul doi este alcătuit din Luca Marini și din surprinzătorii coechipieri de la Repsol Honda, Joan Mir și Marc Marquez. Pe rândul trei se află Johann Zarco, Fabio Quartararo și Maverick Vinales. Aleix Espargaro, Raul Fernandez și Alex Marquez, care a fost împiedicat să piloteze din cauza unei accidentări, termină între locurile zece și doisprezece.

Vremea:
Păstrarea calmului a fost la ordinea zilei pentru vedetele MotoGP în calificări. Temperatura exterioară în timpul sesiunii a fost de 32 de grade.

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

MotoGP, India, Bezzecchi
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.
  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Getty Images
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss