Latest Posts

MotoGP India FP1: haos la Yamaha, Bezzecchi în frunte

Vizualizări: 16261

MotoGP India FP1: Yamaha se luptă cu probleme tehnice masive la premiera indiană a MotoGP. Marco Bezzecchi a stabilit primul cel mai bun timp.

Într-o primă sesiune prelungită de șaptezeci de minute de antrenamente de MotoGP în India, Marco Bezzecchi a ieșit pe primul loc vineri dimineață. Debutul pe Circuitul Internațional Buddh a fost dezastruos pentru Yamaha. Fabio Quartararo a fost nevoit să își parcheze ambele motociclete în scurt timp. Producătorul japonez a oprit apoi complet antrenamentele și a inițiat o anchetă.

MotoGP, India, BezzecchiRezultatul:
Marco Bezzecchi a obținut un timp de 1:45,990 minute și a fost astfel cu 0,139 secunde mai rapid decât Marc Marquez, considerat un specialist al circuitelor noi. Locul trei i-a revenit lui Brad Binder, în fața lui Raul Fernandez și Maverick Vinales. Un cvartet Ducati cu Johann Zarco, Luca Marini, Jorge Martin și Fabio Di Giannantonio a terminat între locurile șase și nouă. Joan Mir a completat top zece.

Aleix Espargaro a fost al 13-lea, Francesco Bagnaia al 15-lea, Jack Miller al 17-lea. Echipa Yamaha cu Fabio Quartararo și Franco Morbidelli au ajuns doar pe locurile 19 și 21 din cauza unor defecțiuni tehnice. Au parcurs împreună doar 27 de tururi, mulți piloți au reușit singuri 26 de tururi. Stefan Bradl, înlocuitorul de la LCR Honda, a fost al 22-lea, la 2,755 secunde.

MotoGP, India, Bezzecchi

Accidente, Defecțiuni și Incidente:
Michele Pirro, care îl înlocuiește în acest weekend pe Enea Bastianini, accidentat, în echipa de uzină Ducati, a căzut chiar la primul său tur de pistă. El a ieșit de pe pistă și a alunecat în zona de ieșire din asfalt.

Mulți piloți au frânat în primul viraj și au fost nevoiți să treacă prin pietriș, dar au reușit să evite o căzătură. Brad Binder a fost mai puțin norocos și a căzut în virajul 1, dar a căzut fără probleme și a reușit să își repornească KTM-ul. Takaaki Nakagami a fost lovit mai tare, pierzând controlul la începutul frânării pentru virajul strâns, alunecând în pietriș cu viteză mare și distrugându-și complet Honda.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Francesco Bagnaia a ieșit de pe pistă la trecerea complicată a virajelor 8 și 9 și a fost nevoit să treacă prin pietriș. Dar a revenit direct pe linia de curse. Pol Espargaro s-a accidentat în virajul 13 și, la sfârșitul sesiunii, în virajul 4.

MotoGP, India, Bezzecchi

Fabio Quartararo a ieșit în decor pe lunga linie dreaptă din spate după puțin mai puțin de un sfert de oră. El a încercat în zadar să schimbe viteza pe Yamaha sa și în cele din urmă a trebuit să parcheze motocicleta. Puțin mai târziu, el a revenit pe pistă cu a doua sa motocicletă și a pierdut din nou propulsia, de data aceasta pe linia dreaptă de start-finisaj. Yamaha nu i-a trimis apoi nici pe Fabio Quartararo, nici pe coechipierul Franco Morbidelli înapoi pe pistă și a verificat în detaliu mașinile.

Vremea:
Bătălie pe căldură în prima sesiune de antrenamente din India a MotoGP. Temperatura exterioară a fost de 31 de grade, iar asfaltul a atins 52 de grade sub un cer ușor înnorat.

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

MotoGP, India, Bezzecchi
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.
  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Getty Images
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss