More

  Latest Posts

  MotoGP: Încă o etapă se anulează, Japonia

  Sezonul 2020 din MotoGP este aproape de o anulare totală, astăzi anunțându-se o nouă rundă ce nu se va ține, Japonia.

  Astfel, se ajunge deja la 6 etape anulate și alte 11 amânate. Din 1986 nu a mai ieșit GP-ul Japoniei ce se ține la Motegi din calendar.

  Carmelo Ezpeleta, CEO Dorna Sports: “Familia din MotoGP lucrează din greu pentru a da un restart la acest sezon și să ținem cât mai multe cursele în condiții de siguranță. Din acest motiv, FIM și Dorna împreună cu IRTA și MSMA au decis ca până la mijlocul lui Noiembrie, MotoGP să rămână doar în Europa pentru a ține cât mai multe etape europene. Totodată, evenimente de peste oceane, asta dacă va fi posibil, vor programate după jumătatea lui Noiembrie, dar pentru cursa din Japonia era prea târziu. Din acest motiv, împreună cu deținătorii pistei Motegi, am decis ca GP-ul Japoniei Motul să nu se mai țină în 2020. Vreau să le mulțumesc celor de la circuit pentru înțelegere. Totodată, în numele echipei Dorna, vreau să le mulțumesc tuturor fanilor pentru înțelegerea și răbdarea oferită si promitem că în 2021, Marele Premiu al Japoniei va reveni.”

  Foto-Motorsport.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss