Latest Posts

MotoGP: Încă o etapă se anulează, Japonia

Vizualizări: 10364

Sezonul 2020 din MotoGP este aproape de o anulare totală, astăzi anunțându-se o nouă rundă ce nu se va ține, Japonia.

Astfel, se ajunge deja la 6 etape anulate și alte 11 amânate. Din 1986 nu a mai ieșit GP-ul Japoniei ce se ține la Motegi din calendar.

Carmelo Ezpeleta, CEO Dorna Sports: “Familia din MotoGP lucrează din greu pentru a da un restart la acest sezon și să ținem cât mai multe cursele în condiții de siguranță. Din acest motiv, FIM și Dorna împreună cu IRTA și MSMA au decis ca până la mijlocul lui Noiembrie, MotoGP să rămână doar în Europa pentru a ține cât mai multe etape europene. Totodată, evenimente de peste oceane, asta dacă va fi posibil, vor programate după jumătatea lui Noiembrie, dar pentru cursa din Japonia era prea târziu. Din acest motiv, împreună cu deținătorii pistei Motegi, am decis ca GP-ul Japoniei Motul să nu se mai țină în 2020. Vreau să le mulțumesc celor de la circuit pentru înțelegere. Totodată, în numele echipei Dorna, vreau să le mulțumesc tuturor fanilor pentru înțelegerea și răbdarea oferită si promitem că în 2021, Marele Premiu al Japoniei va reveni.”

Foto-Motorsport.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss