GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP: Încă o etapă se anulează, Japonia

Vizualizări: 9856

Sezonul 2020 din MotoGP este aproape de o anulare totală, astăzi anunțându-se o nouă rundă ce nu se va ține, Japonia.

Astfel, se ajunge deja la 6 etape anulate și alte 11 amânate. Din 1986 nu a mai ieșit GP-ul Japoniei ce se ține la Motegi din calendar.

Carmelo Ezpeleta, CEO Dorna Sports: “Familia din MotoGP lucrează din greu pentru a da un restart la acest sezon și să ținem cât mai multe cursele în condiții de siguranță. Din acest motiv, FIM și Dorna împreună cu IRTA și MSMA au decis ca până la mijlocul lui Noiembrie, MotoGP să rămână doar în Europa pentru a ține cât mai multe etape europene. Totodată, evenimente de peste oceane, asta dacă va fi posibil, vor programate după jumătatea lui Noiembrie, dar pentru cursa din Japonia era prea târziu. Din acest motiv, împreună cu deținătorii pistei Motegi, am decis ca GP-ul Japoniei Motul să nu se mai țină în 2020. Vreau să le mulțumesc celor de la circuit pentru înțelegere. Totodată, în numele echipei Dorna, vreau să le mulțumesc tuturor fanilor pentru înțelegerea și răbdarea oferită si promitem că în 2021, Marele Premiu al Japoniei va reveni.”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Foto-Motorsport.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES