More

  Latest Posts

  MotoGP: Guvernul spaniol lucrează cu Dorna pentru întoarcerea în vară.

  Consiliul Național al Sporturilor din Spania a lansat o declarație, în care menționează importanța curselor de motociclete pentru țară.

  Consiliul Național al Sporturilor din Spania (CSD), o agenție guvernamentală responsabilă cu promovarea, planificarea și dezvoltarea culturii fizice și a activităților sportive de orice fel, au lansat o declarație pentru a spune că lucrează îndeaproape cu Dorna Sports, organizatorul MotoGP pentru a încerca să readucă cursele MotoGP începând din această vară.

  „Guvernul este conștient de importanța motociclismului pentru sportul spaniol, de relevanța pe care societatea îi acordă și de impactul enorm asupra reputației țării noastre, nu numai din punct de vedere sportiv, dar și pentru inovația și dezvoltarea de noi tehnologii ”, a declarat Irene Lozano, președintele CSD.

  Lozano, CEO-ul Dorna, Carmelo Ezpeleta, și președintele Federației Spaniole de Motociclete, Manuel Casado, au organizat recent o ședință de video pentru a discuta protocolul pentru întărirea sănătății și transportului sportivilor și membrilor echipei. Toate părțile lucrează din greu pentru a încerca să aducă înapoi MotoGP în iulie.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss