GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP: Guvernul spaniol lucrează cu Dorna pentru întoarcerea în vară.

Vizualizări: 29164

Consiliul Național al Sporturilor din Spania a lansat o declarație, în care menționează importanța curselor de motociclete pentru țară.

Consiliul Național al Sporturilor din Spania (CSD), o agenție guvernamentală responsabilă cu promovarea, planificarea și dezvoltarea culturii fizice și a activităților sportive de orice fel, au lansat o declarație pentru a spune că lucrează îndeaproape cu Dorna Sports, organizatorul MotoGP pentru a încerca să readucă cursele MotoGP începând din această vară.

„Guvernul este conștient de importanța motociclismului pentru sportul spaniol, de relevanța pe care societatea îi acordă și de impactul enorm asupra reputației țării noastre, nu numai din punct de vedere sportiv, dar și pentru inovația și dezvoltarea de noi tehnologii ”, a declarat Irene Lozano, președintele CSD.

Lozano, CEO-ul Dorna, Carmelo Ezpeleta, și președintele Federației Spaniole de Motociclete, Manuel Casado, au organizat recent o ședință de video pentru a discuta protocolul pentru întărirea sănătății și transportului sportivilor și membrilor echipei. Toate părțile lucrează din greu pentru a încerca să aducă înapoi MotoGP în iulie.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES