Latest Posts

MotoGP Sachsenring: Martin îl învinge pe Bagnaia după o coliziune

Vizualizări: 22418

MotoGP Sachsenring: Jorge Martin și Francesco Bagnaia au oferit un duel senzațional pentru victoria în Marele Premiu de MotoGP al Germaniei. Martin se impune cu 0,064 secunde.

Ce thriller de cursa MotoGP la Sachsenring!
Jorge Martin și Francesco Bagnaia se luptă între ei pe toată distanța cursei și se succed de mai multe ori în frunte. În penultimul tur a avut loc chiar o coliziune, dar în cele din urmă Jorge Martin și-a păstrat avantajul la limită. Ducati sărbătorește o victorie de cinci ori mai mare. Brad Binder s-a accidentat în timp ce se afla pe P3. Jonas Folger a terminat pe locul 17, iar Marc Marquez nu a luat startul în cursă după o căzătură puternică la încălzire.

MotoGP, Germania

Victoria lui Jorge Martin reduce la 16 puncte diferența față de Francesco Bagnaia în Campionatul Mondial de MotoGP. Marco Bezzecchi se află la 34 de puncte în urma lui Francesco Bagnaia, pe locul trei, Johann Zarco este la 51 de puncte în urma lui Francesco Bagnaia, pe locul patru, iar Brad Binder este deja la 64 de puncte în urma după accidentului său de pe Sachsenring.

Scena cheie a cursei de MotoGP de la Sachsenring
Francesco Bagnaia se lipește de roata din spate a lui Jorge Martin în penultimul tur, în cele din urmă devine prea strâns în curba de sosire. Francesco Bagnaia atinge partea din spate a motocicletei lui Jorge Martin cu partea din față și își pierde din elan. S-a deschis un decalaj de trei zecimi de secundă, pe care Francesco Bagnaia a reușit să îl reducă, dar nu a putut ataca.

MotoGP Sachsenring: Raportul cursei
Grila de start: 1st Bagnaia, 2nd Marini, 3rd Miller, 4th Zarco, 5th Bezzecchi, 6th Martin, 7th A. Marquez, 8th Binder, 9th A. Espargaro, 10th Bastianini, 11th Quartararo, 12th Vinal. 11. Quartararo, 12. Vinales, 13. Di Giannantonio, 14. A. Fernandez, 15. Oliveira, 16. Morbidelli, 17. Nakagami, 18. R. Fernandez, 19. Folger, DNS M. Marquez

MotoGP, Germania

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

MotoGP, Germania

MotoGP, Germania

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

MotoGP, Germania
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.
  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Getty Images
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss