Latest Posts

MotoGP: Fără wildcard-uri în 2020

Vizualizări: 18971

Pentru a reduce numărul persoanelor implicate într-o etapă de MotoGP, conducerea a decis ca în acest sezon să nu mai fie primiți piloții cu wildcard.

Acest sistem de wildcard va fi oprit în 2020 la toate clasele din campionat.

Fiecare echipă de uzină din MotoGP avea dreptul la 3 wild card-uri de-a lungul sezonului, printre care unul dintre acestea era chiar, pilotul de teste. Echipele private puteau să aducă pe grilă 6 piloți cu wildcard.

CEO-ul celor de la Suzuki, Davide Brivio a avut un cuvânt de spus legat de asta: “Este un subiect pe care trebuie să îl discutăm cu toții. Dacă intenția este accea de a reduce numărul de oameni la o etapă în paddock, atunci eu cred că nu mai avem nevoie de wildcard-uri. Asta ar fi însemnat să mai aducem în plus încă 8 oameni.”

Printre numele ce urmau să vină cu wildcard la clasa mare erau Stefan Bradl, Michele Pirro, Sylvain Guintoli și Jorge Lorenzo.

Foto-Motorsport.com

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

https://gp24.ro

Latest Posts

Don't Miss