Latest Posts

MotoGP: Etapele din Marea Britanie și Australia sunt anulate

Vizualizări: 16755

Alte două curse se anulează în 2020. Este vorba despre Silverstone și Phillip Island.

Etapa din Marea Britanie era programată în perioada 28-30 August, iar runda de la Antipozi trebuia să se țină între 23-25 Octombrie.

Carmelo Ezpeleta, CEO Dorna Sports: “Suntem foarte triști să anunțăm că aceste două curse de anvergură sunt anulate din cauza problemelor create de pandemie și de problemele logistice. Silverstone și Phillip Island sunt două dintre cele mai spectaculoase etape din sezon, ambele aducând curse fantastice cu dueluri palpitante mai tot timpul. În numele celor de la Dorna, eu doresc să le mulțumesc fanilor pentru înțelegerea și răbdarea oferită și așteptăm ca situația să se îndrepte. Mai mult ca sigur, ne vom revedea cu Silverstone și Phillip Island anul viitor!”

Cu aceste două anulări se ajunge la un total de 5 etape ce nu se vor mai organiza în 2020. Sezonul 2020 urmează să pornească la drum cu o etapă dublă în iulie la Jerez.

Foto-Motorsport.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss