GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP: Etapele din Germania, Olanda și Finlanda sunt anulate

Vizualizări: 10490

“Big One” de la MotoGP. Trei curse importante au fost anulate din cauza COVID-19.

Cele trei etape anulate sunt: Germania, Olanda, dar și noutatea acestui sezon: Finlanda.

“Din păcate, noi trebuie să anunțăm anularea acestor trei etape importante din calendarul MotoGP. GP-ul din Germania se desfășoară pe o pistă unică cu o istorie îmbelșugată, iar Kymiring este un nou eveniment ce readuce motomondialul în Finlanda de la 1982 încoace. Și circuitul TT Circuit Assen are onoarea unică de a găzdui un Grand Prix încă de la începuturile campionatului în fiecare an, fără întreruperi, din 1949. Vreau să le mulțumesc fanilor pentru înțelegerea, dar și pentru răbdare, iar noi așteptăm să se îndrepte situația. Ne uităm cu încredere la edițiile din 2021 ale acestor curse” a declarat Carmelo Ezpeleta, CEO Dorna Sports.

Pe lângă aceste trei anulări, alte 11 etape au fost amânate și urmează să fie și ele reprogramate.

 

Sursa: Motorsport.com
Photocredit: Autosport.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES