Latest Posts

MotoGP: Etapa din Italia se anulează în 2020

Vizualizări: 10205

Desi inițial era amânată pentru o altă dată, etapa de MotoGP din Italia este, in cele din urmă, anulată.

Cursa de la Mugello este anulată din cauza COVID-19, dar și din cauza problemelor logistice.

Carmelo Ezpeleta, CEO Dorna Sports: “Cu mare durere în suflet, suntem nevoiți să anulăm Marele Premiu al Italiei. Din păcate, noi nu am reușit să găsim o soluție pe partea de logistică, cât și pe partea operațională, astfel etapa nemaiputând intra in calendarul revizuit. Este o mare pierdere, deoarece Mugello este unul dintre cele mai frumoase circuite din lume și suntem mândri că acest traseu este casa GP-ului Italiei. În numele celor de la Dorna, vrem să le mulțumim fanilor pentru înțelegerea oferită și sperăm ca situația să se îndrepte. Noi așteptăm o revenire spectaculoasă a etapei în 2021.”

Italia intră astfel în rândul etapelor anulate alături de Qatar, Olanda, Germania, Finlanda, Marea Britanie, Australia și Japonia.

Foto-MotoGP.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss