More

  Latest Posts

  MotoGP: „Ducati poate decide să faciliteze întoarcerea lui Lorenzo” – Vergani

  Ce-ar fi dacă Jorge Lorenzo s-ar întoarce la Ducati? Pilotul a fost alături de fabrica Borgo Panigale din MotoGP în 2017 și 2018, dar când rezultatele au început să apară viitorul său era deja decis – plecarea în 2019 cu Danilo Petrucci ocupându-și locul. Acum, echipa ar putea facilita revenirea actualului pilot de teste Yamaha, care anul trecut a anunțat sfârșitul carierei sale.

  Alberto Vergani, agentul lui Danilo Petrucci, anticipează că Ducati ar putea solicita serviciile lui Lorenzo pentru anul viitor, dacă Andrea Dovizioso nu va continua în prezentarea lor, el a spus: „Pe lângă [Jack] Miller, există și posibilitatea ca Lorenzo să revină la Ducati. Pe lângă Lorenzo, sunt de părere că renovarea ar trebui să fie făcută cu Dovizioso, atunci dacă nu există niciun acord, puteți decide, de asemenea, ca Jorge să se întoarcă. Cu siguranță Lorenzo nu a plecat anul trecut în Valencia, sunt sigur de asta, nu poate părăsi scena așa”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss