Latest Posts

MotoGP: „Ducati poate decide să faciliteze întoarcerea lui Lorenzo” – Vergani

Vizualizări: 15117

Ce-ar fi dacă Jorge Lorenzo s-ar întoarce la Ducati? Pilotul a fost alături de fabrica Borgo Panigale din MotoGP în 2017 și 2018, dar când rezultatele au început să apară viitorul său era deja decis – plecarea în 2019 cu Danilo Petrucci ocupându-și locul. Acum, echipa ar putea facilita revenirea actualului pilot de teste Yamaha, care anul trecut a anunțat sfârșitul carierei sale.

Alberto Vergani, agentul lui Danilo Petrucci, anticipează că Ducati ar putea solicita serviciile lui Lorenzo pentru anul viitor, dacă Andrea Dovizioso nu va continua în prezentarea lor, el a spus: „Pe lângă [Jack] Miller, există și posibilitatea ca Lorenzo să revină la Ducati. Pe lângă Lorenzo, sunt de părere că renovarea ar trebui să fie făcută cu Dovizioso, atunci dacă nu există niciun acord, puteți decide, de asemenea, ca Jorge să se întoarcă. Cu siguranță Lorenzo nu a plecat anul trecut în Valencia, sunt sigur de asta, nu poate părăsi scena așa”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss