More

  Latest Posts

  MotoGP: Discuțiile pentru mutarea lui Rossi la Petronas SRT Yamaha au inceput

  Pentru Valentino Rossi acesta este ultimul an de contract la Movistar Yamaha. Deja în locul său din 2021 a fost confirmat Fabio Quartararo. Acum au demarat discuțiile ca Rossi să vină în locul lui Fabio de la anul.

  Șeful echipei Petronas Yamaha, Razlan Razali a confirmat azi că discuțiile pentru transferul lui Rossi sunt în toi.

  “Ne-am întâlnit cu Yamaha și noi deja știam de propunerea lor. Dar acum noi trebuie să stăm la discuții cu toate părțile și să stabilim detaliile. Asta nu s-a întâmplat încă. Până acum, noi am stat să analizăm problemele tehnice. Noi nu trebuie să uităm faptul că Valentino o să aibă sponsorii noștri pe combinezon. Trebuie creată o balanță legată de acest detaliu și nu vrem să îi oferim doar un an de contract și urmărim cu interes ce ne poate oferi pe pista, dar și ce rezultate va face. Este clar faptul că noi îl vom ajuta sa se promoveze și avându-l alături de noi, va fi foarte bine. Până acum totul arată bine, dar noi suntem nevoiți să analizăm toate detaliile.”

  Razali a mai adăugat: “În mod normal, când un pilot ajunge la o echipă de uzină, el își ia piesele din echipament cu care se simte cel mai bine. Noi suntem de acord cu asta, deoarece noi nu îi vom interzice să își mai aducă ingineri sau tehnicieni pe care i-a ales în cazul posibilității semnării unui contract cu o echipă de uzină ce poate sa îi garanteze faptul că el poate lupta la titlu. Noi le-am zis clar celor de la Yamaha că Petronas are echipa sa de tehnicieni, iar noi nu ne dorim să modificăm structura ei. Desigur doar doi sau trei dintre tehnicienii lui Rossi pot veni cu el, dar aici mai trebuie să discutăm acest lucru cu Vale.”

  Foto-Facebook-Yamaha Racing

  Sursa: http://gp24.ro

  Photocredit: http://gp24.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss