GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP: Dezvoltarea motocicletelor este oprită până în 2022

Vizualizări: 18334

Conducerea Motomondialului de Viteză a decis să oprească dezvoltarea motocicletelor.

Această măsură a fost luată pentru a reduce costurile echipelor ce sunt afectate financiar din cauza coronavirusului.

Astfel pentru 2020 și 2021 se va merge pe aceleași motoare fără a fi aduse modificări substanțiale la ele. Măsura se aplică și la clasele mici Moto2 și Moto3.

COVID-19 a lovit serios MotoGP-ul, până acum fiind afectate 8 etape ce au fost amânate, dar urmează să fie reprogramate.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: MotoGP.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES