More

  Latest Posts

  MotoGP: Danilo Petrucci pleacă de la Ducati

  Vizualizări: 5663

  Pilotul italian Danilo Petrucci va pleca la finele lui 2020 de la echipa de uzină Ducati.

  El părăsește echipa, în locul său venind australianul Jack Miller. Petrucci a reușit să câștige o cursă cu echipa anul trecut.

  Danilo Petrucci: “Ducati a decis să nu mai continuăm relația. Îmi pare rău pentru asta, dar obiectivul meu este acela de a rămâne în MotoGP și să concurez tot aici. Acum un an eu câștigam și îmi doresc în continuare să fac asta. Eu vreau să le mulțumesc pentru experiența oferită, dar totuși mai este și anul acesta la mijloc și sper să reluăm activitatea cât de curând.”

  O întoarcere la echipa satelit Pramac Racing nu poate fi realizată momentan, deoarece sunt discuții avansate cu alți piloți. Astfel, singura opțiune rămasă pentru el este Aprilia.

  Foto-Facebook-Danilo Petrucci

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss