GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP: Danilo Petrucci pleacă de la Ducati

Vizualizări: 13252

Pilotul italian Danilo Petrucci va pleca la finele lui 2020 de la echipa de uzină Ducati.

El părăsește echipa, în locul său venind australianul Jack Miller. Petrucci a reușit să câștige o cursă cu echipa anul trecut.

Danilo Petrucci: “Ducati a decis să nu mai continuăm relația. Îmi pare rău pentru asta, dar obiectivul meu este acela de a rămâne în MotoGP și să concurez tot aici. Acum un an eu câștigam și îmi doresc în continuare să fac asta. Eu vreau să le mulțumesc pentru experiența oferită, dar totuși mai este și anul acesta la mijloc și sper să reluăm activitatea cât de curând.”

O întoarcere la echipa satelit Pramac Racing nu poate fi realizată momentan, deoarece sunt discuții avansate cu alți piloți. Astfel, singura opțiune rămasă pentru el este Aprilia.

Foto-Facebook-Danilo Petrucci

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES