Latest Posts

MotoGP: Conducerea confirmă cele două etape de la Jerez

Vizualizări: 10947

Este oficial. Sezonul 2020 revine în acțiune cu un “double header” în Spania, la Jerez.

Dorna a stabilit o înțelegere cu cei de la circuit, iar prima întrecere va avea loc pe 19 Iulie. A doua cursa se ține pe 26 Iulie și la o săptămână după, pe 2 August va avea loc și o etapă din World Superbike.

Momentan mai trebuie ca acest lucru să treacă prin guvern, iar mai apoi să se semneze contractul de către cei de la FIM.

“În această dimineață, Guvernul Andaluziei, prin Ministerul Turismului și Consiliul Local din Jerez împreună cu Dorna Sports, am ajuns la o înțelegere pentru a organiza două etape din MotoGP pe circuitul de la Jerez in datele de 19 și 26 ale lunii Iulie. Din acest moment, trebuie să transferăm acest lucru către guvernul Spaniei, dar și către cei de la FIM pentru a-și da acordul, cât și să aflăm măsurile de siguranță respectiv acțiunile necesare pentru ca cei ce vor veni la Jerez să nu aibă parte de probleme. ” a spus vicepreședintele guvernului Andaluziei.

Foto-Motorsport.com

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

https://gp24.ro

Latest Posts

Don't Miss