Latest Posts

MotoGP: Conducerea campionatului este “optimistă” în privința anului 2020

Vizualizări: 10386

Dorna Sports, cei ce administrează MotoGP privesc cu optimism faptul că sezonul 2020 va porni la drum de la finele lunii iulie, chiar dacă etapele se vor ține fără public.

CEO-ul Dorna, Carmelo Ezpeleta a declarat pentru BT Sport, următoarele afirmații: “Încă de la etapa din Qatar, lucrăm din greu să finalizăm un calendar. Noi suntem în contact cu FIM, IRTA, dar și cu constructorii de pe grilă. Ne gândim la câteva scenarii și cel mai optimist dintre acestea, ar fi să dăm drumul la curse de la finele lunii Iulie. Asta depinde în principal de cum evoluează situația cu această pandemie”.

Ezpeleta a mai spus că s-a gândit la două variante pentru ca etapele să se desfășoare: “Prima este ca fiecare țară să ne lase să desfășurăm cursele, atunci când se ridică restricțiile. Totodată, trebuie să luăm în calcul și dacă putem călători de la o țară la alta. În principiu, noi vrem să dăm drumul la campionat la finele lui Iulie în Europa. De acolo, când vor începe cursele, vom urmări situația și sperăm să ducem sezonul chiar până la data finală stabilită în calendarul acestui an. Este cel mai posibil scenariu și mă gândesc în fiecare zi la acest lucru ca să putem realiza aceste curse”.

Pe lângă asta, el nu exclude posibilitatea de a avea două runde pe același traseu, iar din calcul nu lipsesc nici clasele mici, acesta dorindu-și să le vadă pe acestea la treabă.

Sezonul 2020 din MotoGP suferă din cauza coronavirusului, deja 11 etape sunt amânate sau reprogramate pentru toamna lui 2020.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Autosport.com
Photocredit: Autosport.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Autosport.com

Latest Posts

Don't Miss