More

  Latest Posts

  MotoGP: Conducerea campionatului este „optimistă” în privința anului 2020

  Dorna Sports, cei ce administrează MotoGP privesc cu optimism faptul că sezonul 2020 va porni la drum de la finele lunii iulie, chiar dacă etapele se vor ține fără public.

  CEO-ul Dorna, Carmelo Ezpeleta a declarat pentru BT Sport, următoarele afirmații: „Încă de la etapa din Qatar, lucrăm din greu să finalizăm un calendar. Noi suntem în contact cu FIM, IRTA, dar și cu constructorii de pe grilă. Ne gândim la câteva scenarii și cel mai optimist dintre acestea, ar fi să dăm drumul la curse de la finele lunii Iulie. Asta depinde în principal de cum evoluează situația cu această pandemie”.

  Ezpeleta a mai spus că s-a gândit la două variante pentru ca etapele să se desfășoare: „Prima este ca fiecare țară să ne lase să desfășurăm cursele, atunci când se ridică restricțiile. Totodată, trebuie să luăm în calcul și dacă putem călători de la o țară la alta. În principiu, noi vrem să dăm drumul la campionat la finele lui Iulie în Europa. De acolo, când vor începe cursele, vom urmări situația și sperăm să ducem sezonul chiar până la data finală stabilită în calendarul acestui an. Este cel mai posibil scenariu și mă gândesc în fiecare zi la acest lucru ca să putem realiza aceste curse”.

  Pe lângă asta, el nu exclude posibilitatea de a avea două runde pe același traseu, iar din calcul nu lipsesc nici clasele mici, acesta dorindu-și să le vadă pe acestea la treabă.

  Sezonul 2020 din MotoGP suferă din cauza coronavirusului, deja 11 etape sunt amânate sau reprogramate pentru toamna lui 2020.

   

  Sursa: Autosport.com

  Photocredit: Autosport.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss