GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP: Circuitul de la Jerez dorește două etape în 2020

Vizualizări: 14164

Deși este amânată din cauza COVID-19, cei din conducerea acestui GP doresc totuși să organizeze etape în 2020.

Dorna Sports caută o soluție să pornească sezonul 2020 pe la finele lui iulie. În joc intră astfel circuitul de la Jerez cu două etape, una după alta din MotoGP ca la o săptămână după să vină și World Superbike.

Primarul orașului Jerez de la Frontera a spus: “Este o ofertă bună pe care nu o putem refuza. E foarte tentant deoarece timp de trei săptămâni, voi fi prezenți mulți oameni din această lume la noi în oraș. Din păcate, dorim să anunțăm faptul că spectatori nu vor avea acces la aceste etape”.

Sezonul 2020 al MotoGP e pe butuci: 11 etape sunt amânate, iar alte 3 anulate. În următoarele zile, un calendar revizuit va fi prezentat.

Foto-Facebook-Now Moto

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES