Latest Posts

MotoGP: Avintia nu va fi înlocuită de VR46 în 2021

Vizualizări: 14490

Patronul Avintia, Raul Romero neagă speculațiile care spun că organizația VR46, aparținând lui Valentino Rossi, îi va prelua locurile pe grilă, din MotoGP în 2021. Se zvonește de mult, că liderul Moto2, Luca Marini (fratele vitreg al lui Rossi), își va face debutul în MotoGP, anul viitor, la Avintia, în locul lui Tito Rabat, deși acesta are contract cu echipa până în 2022.

Presa italiană a raportat intenția formației VR46 de a prelua locul celor de la Avintia, începând cu anul viitor. Managerul echipei (Ruben Xaus) a confirmat că aceasta este de vânzare.

„Am schimbat multe lucruri, am crescut până la un punct, nu mai avem un buget consistent, e timpul să ne despărțim, să dăm ștafeta altei persoane”, a spus Xaus.

„Raul a înțeles că are 50 de ani și 2 copii, în Andorra și că are o viață frumoasă acolo. A prezentat situația organizatorilor și câtorva investitori, acum așteptăm să aflăm care sunt opțiunile.”

Contractul actual cu Dorna Sports a celor de la Avintia expiră la finalul anului, ca și al celorlalte echipe independente, dar Romero a spus că va continua proiectul și în 2021.

Posibilitatea că Marini să îl înlocuiască pe Rabat, ține de Rossi, deoarece va trebui să plătească locul sau să facă rost de o sponsorizare.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Oricine vrea un loc pe motor trebuie să plătească sau să aducă un sponsor. Daca Rossi își vrea fratele în MotoGP, atunci să plătească. E la fel ca situația lui Tito sau Abraham, ori Simeon.”

„Ca să își aducă fratele la Avintia nu trebuie să cumpere locul, ci doar motocicleta. În 2021, tot eu mă voi ocupa de echipă, dar în 2022 nu vom semna din nou cu Dorna.”

Se știe de mult că VR46 are două locuri garantate în 2022, deci preluarea unei alte echipe, nu are sens, din punct de vedere financiar.

Enea Bastiniani, contendent la titlu în Moto2, va veni probabil la Avintia, anul viitor, în locul lui Johann Zarco.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss