GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP: Aprilia și KTM își pot dezvolta motoarele în acest an

Vizualizări: 13965

Deși dezvoltarea motoarelor a fost înghețată până în 2022, iată că două mărci au primit undă verde pentru dezvoltare.

Este vorba aici despre Aprilia și KTM. Primii au spus că au nevoie de a dezvolta motorul din cauza problemelor de fiabilitate. Italienii vor să dezvolte o unitate motor nouă, un V4 la 90 de grade.

Ei bine cele două mărci, au primit undă verde pentru a dezvolta unitățile motor până la finalul lunii Iunie, mai exact până la data de 29 ale lunii.

Celelalte echipe: Honda, Yamaha, Ducati și Suzuki vor trebui să rămână cu același motoare și în acest an, cât și în 2021. Totodată aceste mărci nu au primit concesiuni din partea campionatului, în schimb, Aprilia și KTM, au primit acest lucru.

Sezonul 2020 din MotoGP se va relua la Jerez in 19 Iulie.

Foto-Motorsport.com

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES