More

  Latest Posts

  MotoGP: Andrea Dovizioso își ia un an liber

  Italianul a postat o declarație pe rețelele sociale în care anunță că nu va face parte din campionatul de MotoGP anul viitor, dar promite să se întoarcă în 2022. Acesta va absenta pentru prima dată în 13 ani, de când se află în clasa premier.

  „Asta voi face în 2021. În ultimele luni, am primit destule oferte ca să lucrez ca pilot de teste, pentru a ajuta la dezvoltarea unor proiecte în MotoGP și le sunt recunoscător producătorilor pentru că m-au dorit. Cu toate acestea, am decis să nu accept nicio ofertă și să rămân liber de orice acțiune formală, momentan.

  Am o pasiune imensă pentru curse. Încă mai am ambiția necesară pentru a concura și a câștiga. Voi reveni în MotoGP în momentul în care voi găsi un proiect fondat pe aceeași pasiune și determinare care mă caracterizează și pe mine și care aparține unei organizații care îmi împărtășește obiectivele, valorile și metoda de lucru. Acum vreau să închei campionatul pe o poziție bună și am început să lucrez la câteva proiecte cu unii parteneri,” a scris Dovi.

  Sursa: motogp.com

  Photocredit: Motorcycle Sports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss