Latest Posts

MotoGP: Andrea Dovizioso își ia un an liber

Vizualizări: 10130

Italianul a postat o declarație pe rețelele sociale în care anunță că nu va face parte din campionatul de MotoGP anul viitor, dar promite să se întoarcă în 2022. Acesta va absenta pentru prima dată în 13 ani, de când se află în clasa premier.

„Asta voi face în 2021. În ultimele luni, am primit destule oferte ca să lucrez ca pilot de teste, pentru a ajuta la dezvoltarea unor proiecte în MotoGP și le sunt recunoscător producătorilor pentru că m-au dorit. Cu toate acestea, am decis să nu accept nicio ofertă și să rămân liber de orice acțiune formală, momentan.

Am o pasiune imensă pentru curse. Încă mai am ambiția necesară pentru a concura și a câștiga. Voi reveni în MotoGP în momentul în care voi găsi un proiect fondat pe aceeași pasiune și determinare care mă caracterizează și pe mine și care aparține unei organizații care îmi împărtășește obiectivele, valorile și metoda de lucru. Acum vreau să închei campionatul pe o poziție bună și am început să lucrez la câteva proiecte cu unii parteneri,” a scris Dovi.

Sursa: motogp.com
Photocredit: Motorcycle Sports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

motogp.com

Latest Posts

Don't Miss