Latest Posts

MotoGP: Alex Rins mai rămâne la Suzuki pentru încă două sezoane

Vizualizări: 14398

Pilotul spaniol din MotoGP, Alex Rins, și-a prelungit contractul cu echipa niponă Suzuki cu încă doi ani.

El a semnat pentru încă două sezoane, mai exact pentru anii 2021 și 2022.

Șeful echipei, Davide Brivio a declarat: “Suntem foarte bucuroși să îl confirmăm pe Alex Rins ca pilot de uzină Suzuki pentru încă doi ani. Cu acest acord, ne prelungim relația la 6 ani și noi credem că această stabilitate va aduce rezultate pozitive pentru echipă!”.

Alex Rins“Dorința mea a fost să continui cu Suzuki și iată că s-a îndeplinit. Eu cred că acest proiect are un potențial de a fi unul câștigător, iar pe lângă asta, eu am dorința de a câștiga, deci ne potrivim perfect. Este locul perfect pentru mine și noi vom munci din greu împreună pentru a obține rezultate foarte bune.”

Alex Rins a debutat în MotoGp cu Suzuki în 2017, iar anul trecut a obținut primele două victorii alături de gruparea japoneză, prima la Austin, iar cea de-a doua, la limită, pe circuitul Silverstone din Marea Britanie.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-Alex Rins
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Author-Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss