GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP: Alex Rins mai rămâne la Suzuki pentru încă două sezoane

Vizualizări: 13889

Pilotul spaniol din MotoGP, Alex Rins, și-a prelungit contractul cu echipa niponă Suzuki cu încă doi ani.

El a semnat pentru încă două sezoane, mai exact pentru anii 2021 și 2022.

Șeful echipei, Davide Brivio a declarat: “Suntem foarte bucuroși să îl confirmăm pe Alex Rins ca pilot de uzină Suzuki pentru încă doi ani. Cu acest acord, ne prelungim relația la 6 ani și noi credem că această stabilitate va aduce rezultate pozitive pentru echipă!”.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Alex Rins“Dorința mea a fost să continui cu Suzuki și iată că s-a îndeplinit. Eu cred că acest proiect are un potențial de a fi unul câștigător, iar pe lângă asta, eu am dorința de a câștiga, deci ne potrivim perfect. Este locul perfect pentru mine și noi vom munci din greu împreună pentru a obține rezultate foarte bune.”

Alex Rins a debutat în MotoGp cu Suzuki în 2017, iar anul trecut a obținut primele două victorii alături de gruparea japoneză, prima la Austin, iar cea de-a doua, la limită, pe circuitul Silverstone din Marea Britanie.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-Alex Rins
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES