Latest Posts

MotoGP: Aleix Espargaro va rămâne la Aprilia pentru încă doi ani

Vizualizări: 10786

Cei de la Aprilia au confirmat faptul că i-au prelungit contractul pilotului spaniol Aleix Espargaro cu încă doi ani.

Aleix merge la Aprilia încă din 2017, iar cel mai bun rezultat a fost un loc 6 obținut în 2017.

Aleix Espargaro“Sunt foarte fericit să confirm asta. Partea umană este extrem de importantă pentru mine, iar timp de 4 sezoane, Aprilia a devenit o a doua familie pentru mine și odată cu acest contract, ce este cel mai important lucru din cariera mea, ei au demonstrat că sunt o parte foarte mare din acest proiect. Pe partea tehnică, creșterea din ultimele luni m-a convins să continui, totodată venind forțe noi la echipă și în plus, anul ăsta avem parte de un motor nou, 2020 RS-GP, ce in teste s-a comportat exemplar. Eu simt nevoia să terminăm treaba pe care am inceput-o în iarnă. Abia aștept să mă revăd cu echipa și să pilotez noua motocicletă. Sper să ducem acest proiect la rezultate cât mai bune!”

Foto-Motorsport.com

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss