Latest Posts

MotoGP: Aleix Espargaro nu se simte confortabil în acest sezon

Vizualizări: 9958

Aleix Espargaro admite faptul nu se simte bine cu Aprilia, în acest sezon, luptandu-se momentan, pentru „poziții codașe”. El a reușit ajungă în top 10 doar o singură dată în acest sezon în Grand Prix-ul Cehiei. Momentan se află pe locul 17 în cursa pentru titlu, cu 22 de puncte obținute.

Aprilia părea competitivă în sesiunile de testare din iarnă din Malaysia și Quatar, dar problemele cu motorul au determinat echipa meargă cu putere redusă. Incidentele din Jerez și cea de-a doua etapă din Misano nu au ajutat: „Situația în care ne aflăm nu e plăcută. Chiar nu îmi place, pentru lupt pentru poziții rele pe grilă.”

bucur totuși pot căștiga puțin câte puțin pe fiecare circuit. Încerc închei sezonul pe o poziție cât mai bună.”

În mod special, după accidentul de săptămâna trecută, a fost important închei cursa din Catalunia, deoarece din curse reușești aduni cele mai bune date pentru echipă și ingineri.”

Când consumi atât de mult din pneu, când motorul ajunge sufere, se întâmplă după 40 de minute de cursă. Deci bucur am reușit o închei.”

Totuși, rămân pe astfel de poziții, pentru mine e de neconceput. Nu sunt satisfăcut.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Espargaro a mai mentionat faptul Aprilia a suferit din cauza condițiilor meteo neobișnuite pentru ediția din Barcelona și probabil va fi la fel și weekend-ul viitor în Franța.

aștept fie necesar port jachetă la Le Mans”, a spus Aleix. „În mod normal, motorul nostru nu merge prea bine când e frig. Am suferit weekend-ul acesta și am observat în testele de iarnă din Quatar și Malaysia, unde e foarte cald, am mers foarte bine.”

Când ajungem pe circuite cu temperaturi scăzute, ca Assen, Germania sau Le Mans, nu suntem atât de competitivi. Deci trebuie mai reglăm puțin setările motocicletei ca reușim punem temperatură în pneuri.”

„Le Mans este un circuit care îmi place mult. Sper fie bine, iar după ne îndreptăm către Aragon.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss