Latest Posts

MotoGP: Aleix Espargaro cel mai rapid în antrenamentele de la Portimao

Vizualizări: 15111

Șapte piloți de teste, de la echipele de uzină din MotoGP, au avut ocazia să iasă pe circuitul din Algarve, iar Aprilia s-a descurcat cel mai bine, până acum. Aleix Espargaro a ieșit în fruntea clasamentului, în urma testelor de la Portimao. Spaniolul, a scos 1:40:880 pe tur, cu a sa RS-GP, intrecandu-l pe Michele Pirro (Ducati) cu 0.774 secunde.

Pe poziția a treia, s-a clasat un alt pilot Aprilia, Bradley Smith, la o diferență de 1.172 secunde de Espargaro.

Acesta este un test important pentru fabrici, deoarece adună date esențiale pentru ultima rundă a sezonului, care va fi susținută în Portugalia, la finalul lunii noiembrie. Ștefan Bradl (HRC), Sylvain Guintoli (Suzuki), Dani Pedrosa (KTM) și Jorge Lorenzo (Yamaha), au ieșit pe circuit în prima parte a zilei, ultimul dintre ei, sperând la un loc în MotoGP, pentru prima după testul din februarie, de la Sepang.

Majoritatea piloților full-time, au parcurs circuitul pe superbike-uri, înainte de a ajunge în 20-22 noiembrie în cursă, cu motocicletele speciale.

Rezultatele primelor teste:

1. Aleix Espargaro (Aprilia Racing Team Gresini) – 1:40:880

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

2. Michelle Pirro (Ducati Test Team) +0.774

3. Bradley Smith (Aprilia Racing Team gresini) + 1.172

4. Stefan Bradl (Honda Test Team) + 1.389

5. Sylvain Guintoli (Suzuki Test Team) + 1.474

6. Dani Pedrosa (KTM Test Team) + 1.898

7. Jorge Lorenzo (Yamaha Test Team) + 5.308

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss