Latest Posts

MotoGP 2021 – Takaaki Nakagami

Vizualizări: 10881

Continuăm prezentarea piloților din MotoGP cu Takaaki Nakagami. Unul dintre oamenii cei mai constanți la clasa mare în 2020, japonezul va continua și în 2021 alături de LCR Honda.

După ce a obținut primul pole position și a avut clasări constante în top zece, Takaaki Nakagami va avea în 2021 misiunea de a demonstra că poate fi un candidat serios la podiumuri și chiar victorii de grand prix. Anul trecut, japonezul a fost cel mai bun pilot al echipelor motorizate de Honda, clasându-se la final de 2020 pe locul 10.

În testele din Qatar, Nakagami a continuat să-și etaleze forma din 2020. Japonezul a fost în mod constant clasat în jurul locului zece și va fi din nou unul dintre piloții care își vor marca prezența prin constanță. Totuși, misiunea nu va fi una deloc ușoară, mai ales că nu va mai fi Cal Crutchlow în peisaj.

Cu toate acestea, Alex Marquez va fi pilotul care va face echipă cu Nakagami. După o a doua jumătate de sezon furtunoasă și plină de rezultate excelente, Marquez îi va da mari bătăi de cap lui Nakagami. Chiar și așa, japonezul pare hotărât să nu se dea bătut în duelul cu mezinul familie Marquez.

Dacă va performa în 2021, Nakagami ar putea deveni un contender serios la un loc la echipa de uzină. Sigur, mai mulți factori ar intra în calcul, dată fiind situația excepțională în care Repsol Honda se află de la accidentarea lui Marc Marquez încoace.

Sursa: GP24
Photocredit: LCR Honda
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss