More

  Latest Posts

  MotoGP 2021 – Takaaki Nakagami

  Continuăm prezentarea piloților din MotoGP cu Takaaki Nakagami. Unul dintre oamenii cei mai constanți la clasa mare în 2020, japonezul va continua și în 2021 alături de LCR Honda.

  După ce a obținut primul pole position și a avut clasări constante în top zece, Takaaki Nakagami va avea în 2021 misiunea de a demonstra că poate fi un candidat serios la podiumuri și chiar victorii de grand prix. Anul trecut, japonezul a fost cel mai bun pilot al echipelor motorizate de Honda, clasându-se la final de 2020 pe locul 10.

  În testele din Qatar, Nakagami a continuat să-și etaleze forma din 2020. Japonezul a fost în mod constant clasat în jurul locului zece și va fi din nou unul dintre piloții care își vor marca prezența prin constanță. Totuși, misiunea nu va fi una deloc ușoară, mai ales că nu va mai fi Cal Crutchlow în peisaj.

  Cu toate acestea, Alex Marquez va fi pilotul care va face echipă cu Nakagami. După o a doua jumătate de sezon furtunoasă și plină de rezultate excelente, Marquez îi va da mari bătăi de cap lui Nakagami. Chiar și așa, japonezul pare hotărât să nu se dea bătut în duelul cu mezinul familie Marquez.

  Dacă va performa în 2021, Nakagami ar putea deveni un contender serios la un loc la echipa de uzină. Sigur, mai mulți factori ar intra în calcul, dată fiind situația excepțională în care Repsol Honda se află de la accidentarea lui Marc Marquez încoace.

  Sursa: GP24

  Photocredit: LCR Honda


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss