Latest Posts

MotoGP 2021 – Francesco Bagnaia

Vizualizări: 11746

Continuăm prezentarea piloților prezenți la clasa MotoGP în 2021 cu Francesco Bagnaia. Tânărul pilot italian, unul dintre protejații lui Valentino Rossi, va face pasul în acest sezon alături de Ducati, după două sezoane petrecute la Pramac.

Unul dintre cei mai valoroși piloți moto italieni este Francesco Bagnaia. Fără îndoială, doar neșansa l-a oprit până acum să devină câștigător de grand prix, iar eroarea comisă la Misano în toamnă l-a urmărit pentru tot restul sezonului. Per ansamblu, 2020 a fost un sezon ciudat, în care parcă Bagnaia nu și-a atins pe deplin potențialul.

Situația se va schimba radical în 2021 dacă șansa va fi de partea sa. Bagnaia va face pasul în bloc alături de Jack Miller, de la Pramac la Ducati, iar italianul va avea ocazia ca în sfârșit să se bată de la egal la egal cu greii clasei regine.

Misiunea sa nu va fi însă una ușoară. Înainte de orice, el va trebui să dovedească în cadrul echipei că merită să fie pilot Ducati, căci, unele voci au susținut că alegerea lui Bagnaia pentru 2021 a fost una pripită din partea echipei italiene. Chiar și așa, viteza pură și talentul incontestabil ar trebui să-l facă pe Bagnaia un câștigător de GP în 2021.

Totodată, el va trebui să-l învingă pe Jack Miller. Redutabilul pilot australian este un coechipier cu experiență foarte bogată deja acumulată în motomondial, iar la prima vedere are și un ușor avantaj psihologic asupra lui Bagnaia, mai ales după cele două sezoane petrecute deja împreună la Pramac.

Cu toate acestea, protejatul lui Valentino Rossi a dovedit în testele din Qatar că este un pilot rapid, fiind constant clasat în partea superioară a clasamentelor în cele cinci zile de teste. Fără îndoială, Bagnaia va fi unul dintre protagoniștii clasei mari în 2021 și cel mai probabil își va trece numele pe lista câștigătorilor de grand prix dacă totul va fi în regulă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24
Photocredit: Ducati
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss