Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  MotoGP 2021 – Francesco Bagnaia

  Continuăm prezentarea piloților prezenți la clasa MotoGP în 2021 cu Francesco Bagnaia. Tânărul pilot italian, unul dintre protejații lui Valentino Rossi, va face pasul în acest sezon alături de Ducati, după două sezoane petrecute la Pramac.

  Unul dintre cei mai valoroși piloți moto italieni este Francesco Bagnaia. Fără îndoială, doar neșansa l-a oprit până acum să devină câștigător de grand prix, iar eroarea comisă la Misano în toamnă l-a urmărit pentru tot restul sezonului. Per ansamblu, 2020 a fost un sezon ciudat, în care parcă Bagnaia nu și-a atins pe deplin potențialul.

  Situația se va schimba radical în 2021 dacă șansa va fi de partea sa. Bagnaia va face pasul în bloc alături de Jack Miller, de la Pramac la Ducati, iar italianul va avea ocazia ca în sfârșit să se bată de la egal la egal cu greii clasei regine.

  Misiunea sa nu va fi însă una ușoară. Înainte de orice, el va trebui să dovedească în cadrul echipei că merită să fie pilot Ducati, căci, unele voci au susținut că alegerea lui Bagnaia pentru 2021 a fost una pripită din partea echipei italiene. Chiar și așa, viteza pură și talentul incontestabil ar trebui să-l facă pe Bagnaia un câștigător de GP în 2021.

  Totodată, el va trebui să-l învingă pe Jack Miller. Redutabilul pilot australian este un coechipier cu experiență foarte bogată deja acumulată în motomondial, iar la prima vedere are și un ușor avantaj psihologic asupra lui Bagnaia, mai ales după cele două sezoane petrecute deja împreună la Pramac.

  Cu toate acestea, protejatul lui Valentino Rossi a dovedit în testele din Qatar că este un pilot rapid, fiind constant clasat în partea superioară a clasamentelor în cele cinci zile de teste. Fără îndoială, Bagnaia va fi unul dintre protagoniștii clasei mari în 2021 și cel mai probabil își va trece numele pe lista câștigătorilor de grand prix dacă totul va fi în regulă.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Ducati


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss