More

  Latest Posts

  MotoGP 2021 – Alex Rins

  Continuăm prezentarea piloților de la MotoGP cu Alex Rins. Unul dintre piloții care au marcat sezonul trecut, Rins este și pentru anul acesta unul dintre pretendenții la titlul mondial.

  2020 a debutat îngrozitor pentru Rins. Spaniolul a suferit un accident urât la Jerez, dar, spre deosebire de Marc Marquez, Rins a absentat doar în prima etapă. Chiar și după episodul nefericit din Spania, pilotul echipei Suzuki a început greoi sezonul.

  Încet, dar sigur, Rins și-a asigurat locul printre pretendenții la titlu. Din nefericire, forcingul său a venit o idee cam târziu și a fost nevoit să se mulțumească doar cu locul al treilea în clasamentul general la finalul lui 2020. Partea rea a fost dată de faptul că Joan Mir, coechipierul său, a fost campionul mondial la finalul anului.

  Astfel, în 2021, Rins va trebui să facă uitată înfrângerea asupra lui Mir. Misiunea spaniolului nu va fi una prea ușoară, mai ales că va împărți din nou garajul Suzuki cu Joan Mir. Chiar și așa, cel mai probabil, spiritul său războinic va reveni la cotele mari din cea de-a doua jumătate a sezonului trecut.

  În teste, Rins și Suzuki nu au mai etalat același ritm ca în 2020, dar, foarte probabil, japonezii și-au ascuns ritmul real. Cert este că după plecarea lui Davide Brivio, situația de la echipa japoneză se va schimba radical. Rămâne de văzut dacă în bine sau în rău.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Road Racing World


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss