GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP 2021 – Alex Rins

Dorna
Vizualizări: 11918

Continuăm prezentarea piloților de la MotoGP cu Alex Rins. Unul dintre piloții care au marcat sezonul trecut, Rins este și pentru anul acesta unul dintre pretendenții la titlul mondial.

2020 a debutat îngrozitor pentru Rins. Spaniolul a suferit un accident urât la Jerez, dar, spre deosebire de Marc Marquez, Rins a absentat doar în prima etapă. Chiar și după episodul nefericit din Spania, pilotul echipei Suzuki a început greoi sezonul.

Încet, dar sigur, Rins și-a asigurat locul printre pretendenții la titlu. Din nefericire, forcingul său a venit o idee cam târziu și a fost nevoit să se mulțumească doar cu locul al treilea în clasamentul general la finalul lui 2020. Partea rea a fost dată de faptul că Joan Mir, coechipierul său, a fost campionul mondial la finalul anului.

Astfel, în 2021, Rins va trebui să facă uitată înfrângerea asupra lui Mir. Misiunea spaniolului nu va fi una prea ușoară, mai ales că va împărți din nou garajul Suzuki cu Joan Mir. Chiar și așa, cel mai probabil, spiritul său războinic va reveni la cotele mari din cea de-a doua jumătate a sezonului trecut.

În teste, Rins și Suzuki nu au mai etalat același ritm ca în 2020, dar, foarte probabil, japonezii și-au ascuns ritmul real. Cert este că după plecarea lui Davide Brivio, situația de la echipa japoneză se va schimba radical. Rămâne de văzut dacă în bine sau în rău.

Sursa: GP24
Photocredit: Road Racing World
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES