More

  Latest Posts

  MotoGP 2019: Monster Energy Yamaha YZR-M1 dezvăluit

  https://youtu.be/pOUYfW_tNK8

  Echipei Yamaha MotoGP și-a prezentat noul livrea Monster Energy Yamaha MotoGP și modelul 2019 Yamaha YZR-M1.

  Monster Energy a preluat compania spaniolă de telecomunicații Movistar ca sponsor principal al echipei. Prin urmare, noua livrare este alcătuită din mai multă vopsea neagră, potrivită cu tradiționalului albastru de echipei Yamaha. Brandul de băuturi energizante a sponsorizat deja Valentino Rossi și Maverick Vinalez înainte de aceasta.

  Oricare ar fi, echipa fabrica Yamaha așteaptă cu nerăbdare să se reîntoarcă în luptă după un sezon derizoriu din 2018. Cea mai lungă pierdere din istoria mărcii a fost din fericire distrusă când Vinalez a câștigat la Phillip Island.

  Deficitul de rezultate semnificative ia determinat pe liderul de proiect al Yamaha, Koiji Tsuya, să emită scuze publice pentru rideri, echipa și fanii. El a demisionat luna trecută și a fost înlocuit de fostul șef al diviziei de șasiu Takahiro Sumi.

  Riderii Rossi și Vinalez vor încerca în cele din urmă să testeze noua bicicletă în timpul primului test de pre-sezon la circuitul Sepang International de la 6 până la 8 februarie.

  Valentino Rossi
  „Îmi place foarte mult – Yamaha este întotdeauna albastră, iar albastrul Yamaha este frumos, dar îmi place negrul lui Monster, deoarece culoarea echipei mele de fotbal, Inter, așa că mă simt confortabil”.

  Maverick Vinalez
  „Nu pot să aștept să încep, sărbătorile au fost deja prea lungi”, a spus Vinales. „Aș dori să fiu pe motocicletă. Sunt foarte curios să văd pașii înainte și am văzut dacă putem să împingem motocicleta la maxim în primul test. ”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss