Latest Posts

MotoGP 2019: Monster Energy Yamaha YZR-M1 dezvăluit

Vizualizări: 9902

https://youtu.be/pOUYfW_tNK8

Echipei Yamaha MotoGP și-a prezentat noul livrea Monster Energy Yamaha MotoGP și modelul 2019 Yamaha YZR-M1.

Monster Energy a preluat compania spaniolă de telecomunicații Movistar ca sponsor principal al echipei. Prin urmare, noua livrare este alcătuită din mai multă vopsea neagră, potrivită cu tradiționalului albastru de echipei Yamaha. Brandul de băuturi energizante a sponsorizat deja Valentino Rossi și Maverick Vinalez înainte de aceasta.

Oricare ar fi, echipa fabrica Yamaha așteaptă cu nerăbdare să se reîntoarcă în luptă după un sezon derizoriu din 2018. Cea mai lungă pierdere din istoria mărcii a fost din fericire distrusă când Vinalez a câștigat la Phillip Island.

Deficitul de rezultate semnificative ia determinat pe liderul de proiect al Yamaha, Koiji Tsuya, să emită scuze publice pentru rideri, echipa și fanii. El a demisionat luna trecută și a fost înlocuit de fostul șef al diviziei de șasiu Takahiro Sumi.

Riderii Rossi și Vinalez vor încerca în cele din urmă să testeze noua bicicletă în timpul primului test de pre-sezon la circuitul Sepang International de la 6 până la 8 februarie.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Valentino Rossi
“Îmi place foarte mult – Yamaha este întotdeauna albastră, iar albastrul Yamaha este frumos, dar îmi place negrul lui Monster, deoarece culoarea echipei mele de fotbal, Inter, așa că mă simt confortabil”.

Maverick Vinalez
“Nu pot să aștept să încep, sărbătorile au fost deja prea lungi”, a spus Vinales. “Aș dori să fiu pe motocicletă. Sunt foarte curios să văd pașii înainte și am văzut dacă putem să împingem motocicleta la maxim în primul test. ”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss