Latest Posts

Moto: Jacopo Hosciuc revine pe podium la Hockenheim.

Vizualizări: 13574

Etapa a treia din Northern Talent Cup, a debutat vineri, 25 septembrie, cu primele sesiuni de antrenamente libere. Printre piloții prezenți pe legendarul traseu de la Hockenheim a fost și românul Jacopo Hosciuc.

Tânărul pilot român a impresionat încă din prima zi, la finalul căreia, el a încheiat cu cel mai rapid tur cronometrat al zilei. Calificările de sâmbătă nu au fost cele mai bune pentru Jacopo. O greșeală majoră în sesiunea de calificări l-a aruncat direct pe locul 12 în grila de start pentru cele două manșe.

Moto: Jacopo Hosciuc revine pe podium la Hockenheim.

Prima manșă de sâmbătă a ilustrat din plin spiritul combativ al lui Jacopo Hosciuc. Pilotul român a făcut o cursă de recuperare formidabilă. Plecat de pe locul 12, el a încheiat pe un excelent loc patru, cu șanse reale chiar la ultima treaptă a podiumului.

Continuarea de duminică a fost una și mai frumoasă. Plecat de pe același loc 12, Jacopo a făcut un prim tur memorabil, la capătul lui fiind pe prima poziție. În cele din urmă, după dueluri intense cu ceilalți favoriți, tânărul pilot român a încheiat pe un excepțional loc doi.

Jacopo Hosciuc a acumulat până acum 66 de puncte după cele șase manșe de până acum și păstrează în continuare șanse matematice la titlul din Northern Talent Cup înaintea ultimelor două manșe care vor avea loc în acest weekend, la Brno.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Moto: Jacopo Hosciuc revine pe podium la Hockenheim.

Jacopo Hosciuc, pilot HOS Racing Team:
„Mă bucur nespus că am revenit pe podium. Am luptat din plin în ambele manșe ca să îmi repar greșeala din calificări. Sunt mulțumit cu rezultatele obținute și abia aștept cursele de la Brno”.

Adrian Hosciuc, Team Manager HOS Racing:
„Jacopo a mers foarte bine în cele două curse de sâmbătă și duminică. După necazurile tehnice de la Lausitzring, mă bucur că am revenit acolo unde ne este locul, în plutonul favoriților”.

Paul Athes, Team Principal HOS Racing Team:
„Spiritul de războinic al lui Jacopo a ieșit din nou la iveală. Mă bucur nespus de acest rezultat și îmi pun mare nădejde în două rezultate mari și la Brno, un alt traseu de legendă în lumea motorsportului. Chiar dacă șansele la titlul din Northern Talent Cup sunt foarte mici, noi trebuie să ne jucăm șansa noastră la Brno”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss