Latest Posts

Moștenirea lui Michael Schumacher trăiește cu lansarea aplicației la cea de-a 50-a aniversare

Vizualizări: 27672

Joi, o aplicație oficială Schumacher – care va fi un “muzeu virtual” al realizărilor pilotului german – va fi lansată pentru a onora pe omul care a obținut un record șapte campionate și 91 victorii ale cursei în Formula 1.

“Suntem foarte bucuroși să sărbătorim împreună cu tine 50 de ani de la nașterea lui Michael și vă mulțumim din partea inimilor noastre că putem face acest lucru împreună. Ca un dar pentru el, noi și noi, Fundația Keep Fighting a creat un muzeu virtual”, a spus declaratia.

“Aplicația este o altă piatră de hotar în efortul nostru de a face dreptate lui și dumneavoastră, fanilor săi, sărbătorind realizările sale.
“Vrem să ne amintim și să sărbătorim victoriile, înregistrările și jubilarea lui”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss