GP24 Media

LATEST POSTS

Morbidelli – „Foarte greu”, dar un weekend bun în general

Morbidelli
Vizualizări: 10241

Morbidelli a găsit dificil pilotajul la o COTA care l-a epuizat fizic, cu toate acestea, italianul a făcut progrese înainte de întoarcerea acasă.

După ce a ratat cinci curse din cauza unei intervenții chirurgicale la ligamentul genunchiului, a fost o revenire dificilă în MotoGP pentru noul star Monster Energy Yamaha Franco Morbidelli. Și la fel ca orice pilot, italianul a găsit cursa de duminică de pe Circuitul Americii incredibil de dificilă, cu temperaturi ridicate și cu aspectul provocator al pistei care și-a instaurat efectul asupra corpului piloţilor.

Morbidelli - „Foarte greu”, dar un weekend bun în general

COTA este, fără îndoială, cea mai solicitantă panglică de asfalt din calendar – mai ales atunci când se iau în considerare denivelările experimentate în cele trei zile din Austin.

Fiecare pilot a trebuit să folosească fiecare uncie de forță și energie pentru a-și transporta mașinăriile în jurul Marelui Premiu Red Bull al Americii de 20 de ture, Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) descriind cursa ca fiind mai dură decât competițiile umede din Malaezia sau Thailanda.

Pentru Morbidelli va fi întotdeauna una dintre cele mai dure bătălii ale sale. Și așa s-a dovedit. Discutând după cursă pe motogp.com, Morbidelli a recunoscut că a trebuit să încetinească după opt ture pentru a ajunge la final, iar starea sa fizică nu este încă la 100% pentru a satisface cerințele pe care le-a prezentat COTA.

„Pistă foarte dură, foarte fizică și condiții foarte fizice și, din păcate, nu am reușit să mențin un ritm constant pentru întreaga cursă, după opt ture, a trebuit să încetinesc pentru a termina cursa. Este așa, starea mea fizică în acest moment nu este ideală pentru a concura aici la COTA cu aceste temperaturi și acest tip de pistă ”, a explicat Morbidelli.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Morbidelli - „Foarte greu”, dar un weekend bun în general

Aceste două weekenduri libere înainte de întoarcerea la Misano World Circuit Marco Simoncelli sunt ca praful de aur pentru Morbidelli. Câștigător al cursei în circuitul său de acasă în 2020, Morbidelli probabil că nu și-ar fi dorit un program mai bun după Austin.

Două săptămâni de odihnă și antrenament înainte de a aborda o pistă mai puțin solicitantă din punct de vedere fizic, pe care o știe ca pe dosul palmei, este o pregătire perfectă pentru restul acestui sezon.

Nu ar trebui să ne așteptăm ca Morbidelli să tragă copaci de acum până la sfârșitul sezonului, dar progresul continuu şi constant cu condiția fizică și senzația pe motocicletă îl vor susține pe tânărul de 26 de ani în locul său înainte de 2022.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

 

Sursa: MotoGP
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES