Latest Posts

Morbidelli așteaptă lupta cu viitorul coechipier-Rossi, la SRT în 2021

Vizualizări: 15411

Franco Morbidelli spune că abia așteaptă lupta cu mentorul său Valentino Rossi, de anul viitor, când vor deveni colegi la Petronas SRT. De 9 ori campion mondial, Rossi, a semnat o înțelegere pe un an cu Yamaha, pentru a fi pilot la SRT. El i se va alătura protejatului din academie, Morbidelli, care a semnat din nou cu echipa, pentru încă două sezoane.

Franco a fost primul din academia lui Rossi care reușit să câștige un titlu (în 2017), în Moto2, și primul ajuns în MotoGP, când a semnat cu Marc VDS în 2018.

Morbidelli așteaptă lupta cu viitorul coechipier-Rossi, la SRT în 2021

Italianul l-a întrecut pe Rossi în San Marino luna trecută, reușind să obțină prima victorie la clasa principală, cu o Yamaha din 2019.

Rossi și Morbidelli sunt foarte apropiați in afara pistei, dar amândoi sunt și foarte competitivi: „Abia aștept să mă lupt cu el”, a spus Morbidelli. „Când mă întrec direct cu Vale este un sentiment minunat. E mereu plăcut, o fac cu zâmbetul pe buze. Deobieci nu simți asta când te lupți cu cineva în cursele de MotoGP, dar mă trezesc adesea zâmbind când adversarul meu direct e Vale.”

Morbidelli așteaptă lupta cu viitorul coechipier-Rossi, la SRT în 2021

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

„Pur și simplu abia aștept acele momente și sper că vor fi și mai multe anul acesta. Nu vreau să îi arat ce am învățat. Nu la asta mă gândesc. Vreau doar să pun roțile mele înaintea alor lui.”

„De asemenea, vreau să știe că a făcut o alegere bună atunci când mi-a oferit încrederea lui, când eram tânăr, concurând la Superstock.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss