More

  Latest Posts

  Morbidelli așteaptă lupta cu viitorul coechipier-Rossi, la SRT în 2021

  Franco Morbidelli spune că abia așteaptă lupta cu mentorul său Valentino Rossi, de anul viitor, când vor deveni colegi la Petronas SRT. De 9 ori campion mondial, Rossi, a semnat o înțelegere pe un an cu Yamaha, pentru a fi pilot la SRT. El i se va alătura protejatului din academie, Morbidelli, care a semnat din nou cu echipa, pentru încă două sezoane.

  Franco a fost primul din academia lui Rossi care reușit să câștige un titlu (în 2017), în Moto2, și primul ajuns în MotoGP, când a semnat cu Marc VDS în 2018.

  Italianul l-a întrecut pe Rossi în San Marino luna trecută, reușind să obțină prima victorie la clasa principală, cu o Yamaha din 2019.

  Rossi și Morbidelli sunt foarte apropiați in afara pistei, dar amândoi sunt și foarte competitivi: „Abia aștept să mă lupt cu el”, a spus Morbidelli. „Când mă întrec direct cu Vale este un sentiment minunat. E mereu plăcut, o fac cu zâmbetul pe buze. Deobieci nu simți asta când te lupți cu cineva în cursele de MotoGP, dar mă trezesc adesea zâmbind când adversarul meu direct e Vale.”

   

  „Pur și simplu abia aștept acele momente și sper că vor fi și mai multe anul acesta. Nu vreau să îi arat ce am învățat. Nu la asta mă gândesc. Vreau doar să pun roțile mele înaintea alor lui.”

  „De asemenea, vreau să știe că a făcut o alegere bună atunci când mi-a oferit încrederea lui, când eram tânăr, concurând la Superstock.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss