GP24 Media

LATEST POSTS

Morbidelli așteaptă lupta cu viitorul coechipier-Rossi, la SRT în 2021

Vizualizări: 14617

Franco Morbidelli spune că abia așteaptă lupta cu mentorul său Valentino Rossi, de anul viitor, când vor deveni colegi la Petronas SRT. De 9 ori campion mondial, Rossi, a semnat o înțelegere pe un an cu Yamaha, pentru a fi pilot la SRT. El i se va alătura protejatului din academie, Morbidelli, care a semnat din nou cu echipa, pentru încă două sezoane.

Franco a fost primul din academia lui Rossi care reușit să câștige un titlu (în 2017), în Moto2, și primul ajuns în MotoGP, când a semnat cu Marc VDS în 2018.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Italianul l-a întrecut pe Rossi în San Marino luna trecută, reușind să obțină prima victorie la clasa principală, cu o Yamaha din 2019.

Rossi și Morbidelli sunt foarte apropiați in afara pistei, dar amândoi sunt și foarte competitivi: „Abia aștept să mă lupt cu el”, a spus Morbidelli. „Când mă întrec direct cu Vale este un sentiment minunat. E mereu plăcut, o fac cu zâmbetul pe buze. Deobieci nu simți asta când te lupți cu cineva în cursele de MotoGP, dar mă trezesc adesea zâmbind când adversarul meu direct e Vale.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

„Pur și simplu abia aștept acele momente și sper că vor fi și mai multe anul acesta. Nu vreau să îi arat ce am învățat. Nu la asta mă gândesc. Vreau doar să pun roțile mele înaintea alor lui.”

„De asemenea, vreau să știe că a făcut o alegere bună atunci când mi-a oferit încrederea lui, când eram tânăr, concurând la Superstock.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES