More

  Latest Posts

  Monaco și-a propus să organizeze trei evenimente în 2021

  După ce a trebuit să anuleze Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, precum și Marele Premiu istoric datorită COVID-19, Automobile Club de Monaco (ACM) și-a stabilit rapid planurile de viitor. Începând cu 2015, Monaco a organizat Marele Premiu istoric și Monaco ePrix, ambele curse însoțind Grand Prix-ul Monaco și desfășurându-se cu două săptămâni înaintea cursei de Formula 1.

  Acum, circuitul și clubul încearcă să organizeze toate cele trei evenimente într-un interval de cinci săptămâni, potrivit unei declarații făcute de ACM. Marele Premiu istoric este programat pentru 23-25 aprilie 2021, urmat de cursa Formula E pe 8 mai. Grand Prix-ul de Formula 1 va încheia balul în perioada 20-23 mai, devenind astfel prima cursă cu, confirmarea unei date provizorii pentru 2021.

  „Organizarea a trei curse în termen de o lună devde zile fi o premieră pentru ACM”, a declarat Christian Tornatore, comisarul general al Automobile Club de Monaco. „Latura logistică promite să fie complexă, dar nu imposibil de gestionat. Din cauza noilor constrângeri, va trebui să începem configurarea circuitului mai devreme decât de obicei, la sfârșitul lunii februarie, în loc de 15 martie.

  „Vom integra apoi aspectele tehnice, pe și în jurul traseului, cerute de fiecare categorie care va fi implicată. „Pentru a realiza acest lucru, vom conta pe experiența și flexibilitatea tuturor persoanelor implicate, pentru a ne atinge obiectivele.”

  Declarația ACM a confirmat, de asemenea, că Marele Premiu istoric va continua să existe, dar va reveni la o dată mai normală, deoarece este prevăzut pentru 13-15 mai. Dacă se va menține perioada de grație de două săptămâni, aceasta ar pune teoretic Marele Premiu de la Monaco din 2022 pe calendar pentru 26-29 mai.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss