GP24 Media

LATEST POSTS

Monaco și-a propus să organizeze trei evenimente în 2021

Vizualizări: 29168

După ce a trebuit să anuleze Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, precum și Marele Premiu istoric datorită COVID-19, Automobile Club de Monaco (ACM) și-a stabilit rapid planurile de viitor. Începând cu 2015, Monaco a organizat Marele Premiu istoric și Monaco ePrix, ambele curse însoțind Grand Prix-ul Monaco și desfășurându-se cu două săptămâni înaintea cursei de Formula 1.

Acum, circuitul și clubul încearcă să organizeze toate cele trei evenimente într-un interval de cinci săptămâni, potrivit unei declarații făcute de ACM. Marele Premiu istoric este programat pentru 23-25 aprilie 2021, urmat de cursa Formula E pe 8 mai. Grand Prix-ul de Formula 1 va încheia balul în perioada 20-23 mai, devenind astfel prima cursă cu, confirmarea unei date provizorii pentru 2021.

„Organizarea a trei curse în termen de o lună devde zile fi o premieră pentru ACM”, a declarat Christian Tornatore, comisarul general al Automobile Club de Monaco. „Latura logistică promite să fie complexă, dar nu imposibil de gestionat. Din cauza noilor constrângeri, va trebui să începem configurarea circuitului mai devreme decât de obicei, la sfârșitul lunii februarie, în loc de 15 martie.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Vom integra apoi aspectele tehnice, pe și în jurul traseului, cerute de fiecare categorie care va fi implicată. „Pentru a realiza acest lucru, vom conta pe experiența și flexibilitatea tuturor persoanelor implicate, pentru a ne atinge obiectivele.”

Declarația ACM a confirmat, de asemenea, că Marele Premiu istoric va continua să existe, dar va reveni la o dată mai normală, deoarece este prevăzut pentru 13-15 mai. Dacă se va menține perioada de grație de două săptămâni, aceasta ar pune teoretic Marele Premiu de la Monaco din 2022 pe calendar pentru 26-29 mai.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES