GP24 Media

LATEST POSTS

Monaco prezintă planurile pentru F1 în 2021 și nu numai

Vizualizări: 16832

Cei din principatul Monaco au o istorie bogată în motorsport de la Raliul Monte Carlo până la Grand Prix-ul de F1. Autoritățile locale au decis în ce perioadă se vor ține cele mai importante competiții pe circuit in 2021

Totul va începe în weekendul 23-25 Aprilie, atunci când se va ține Historic Grand Prix. La două săptămâni după, mai exact pe 8 Mai va avea loc etapa din Formula E. Marele Premiu al Principatului Monaco la Formula 1 se va desfășura  în perioada 20-23 Mai, fiind prima cursă confirmată pentru sezonul 2021.

Christian Tornatore, reprezentant al federației de specialitate: “Vom organiza trei curse într-o lună, pentru noi fiind o premieră acest lucru. Partea logistică va fi una complexă, dar nu una imposibilă de manageriat. Din cauza noilor constrângeri, noi ne vom apuca mai devreme de construcția pistei, mai exact pe la finele lui februarie, față de 15 Martie. Atunci, noi vom ocupa de integrarea aspectelor tehnice, pe pistă, dar și în afara ei, asta depinzând de cerințele fiecărui campionat. Pentru a realiza asta, ne vom baza pe flexibilitatea și experiența tuturor celor implicați în organizare și sperăm că totul va ieși perfect!”

Din cauza COVID-19, Marele Premiu al Principatului Monaco, cât și Historic Grand Prix au fost anulate în 2020.

Foto-Facebook-FIA

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES