More

  Latest Posts

  Monaco prezintă planurile pentru F1 în 2021 și nu numai

  Cei din principatul Monaco au o istorie bogată în motorsport de la Raliul Monte Carlo până la Grand Prix-ul de F1. Autoritățile locale au decis în ce perioadă se vor ține cele mai importante competiții pe circuit in 2021

  Totul va începe în weekendul 23-25 Aprilie, atunci când se va ține Historic Grand Prix. La două săptămâni după, mai exact pe 8 Mai va avea loc etapa din Formula E. Marele Premiu al Principatului Monaco la Formula 1 se va desfășura  în perioada 20-23 Mai, fiind prima cursă confirmată pentru sezonul 2021.

  Christian Tornatore, reprezentant al federației de specialitate: “Vom organiza trei curse într-o lună, pentru noi fiind o premieră acest lucru. Partea logistică va fi una complexă, dar nu una imposibilă de manageriat. Din cauza noilor constrângeri, noi ne vom apuca mai devreme de construcția pistei, mai exact pe la finele lui februarie, față de 15 Martie. Atunci, noi vom ocupa de integrarea aspectelor tehnice, pe pistă, dar și în afara ei, asta depinzând de cerințele fiecărui campionat. Pentru a realiza asta, ne vom baza pe flexibilitatea și experiența tuturor celor implicați în organizare și sperăm că totul va ieși perfect!”

  Din cauza COVID-19, Marele Premiu al Principatului Monaco, cât și Historic Grand Prix au fost anulate în 2020.

  Foto-Facebook-FIA


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss